Evrim’siz bir All Star olmazdı.Doktor beycim yine seninki var ne yapacaz bu EvrimleBarış ne yapmış Evrime Evrimin Barışa yaptıkları ortdaydı
Evrim’siz bir All Star olmazdı.Doktor beycim yine seninki var ne yapacaz bu EvrimleBarış ne yapmış Evrime Evrimin Barışa yaptıkları ortdaydı
Evrim’siz bir All Star olmazdı.
Bence bazıları kısa sözleşme yapıp sözde sakatlık adına çıkarlar.Avatar Atakan'ın bir kaç hafta sonra gitme ihtimali yüksek. Böyle kavgacılar arasında kalmasınıda istememBu sene en az 2-3 kişi diskalifiye olur bence. Birbirine o kadar zıt kişiler var ki , fragmandaki sözlerinden bile birbirlerine girebilirler.@Dosi
Hayır ne gitmesi 😱 Daha oradakileri hizaya getirip hakkı olan kupayı alacak .Bence bazıları kısa sözleşme yapıp sözde sakatlık adına çıkarlar.Avatar Atakan'ın bir kaç hafta sonra gitme ihtimali yüksek. Böyle kavgacılar arasında kalmasınıda istemem
Bence bazıları kısa sözleşme yapıp sözde sakatlık adına çıkarlar.Avatar Atakan'ın bir kaç hafta sonra gitme ihtimali yüksek. Böyle kavgacılar arasında kalmasınıda istemem
Hislerimde yanılmam pekNiye yüksek dedin birşeymi duydun
Daha yarışma başlamadan kendi aklınca performans sıralaması yapmış , kendi sevdiği isimleri ön plana çıkarmış.Patates yine ne yapmış herkes ona küfür etmeye başlamış
Sürekli etiket atacam sanaBen kesin bulaşırım ama en az ölçüde bulaşmayı ümit ediyorumilk ayları bulaşmadan kurtarsam yeter
Bende neden listeyi göremiyorum diyordumDaha yarışma başlamadan kendi aklınca performans sıralaması yapmış , kendi sevdiği isimleri ön plana çıkarmış.
Adama patates mi dedin de engelledi seni doğruyu söyle .
İyi hatırlıyorsam bir kere PATAATESSSSS yazmıştım ondan olabilirAdama patates mi dedin de engelledi seni doğruyu söyle .
Baktım şimdi , sen de altına yazsaydın " hala engellemeye devam ediyor tecrübe ile sabit" diye .İyi hatırlıyorsam bir kere PATAATESSSSS yazmıştım ondan olabilir
İlk yoruma bak
Gözümüz yollarda kaldı , hoş geldin.Yine başladı. Ne güzel rahattık kaç ay. Bir de allstarmış. Sosyal medyada hiç çekilmez şimdi.
Sen aktif miydin kiGözümüz yollarda kaldı , hoş geldin.
------
Gözümüz yollarda kaldı , hoş geldin.
Bu aralar evet ama seni pek göremedim.Sen aktif miydin ki
2 3 güne bir uğruyorum ve nerdeyse tamamen futbol konularında oluyorum. Derslere ağırlık verdiğim için.Bu aralar evet ama seni pek göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?