geçen oyunda adam iki oyun kazandı. bu oyunda Hassan bir topa el bile suremedi. geçen oyunlarda kaybetme nedeni turabinin oynamaması yoksa tanerden dolayı değil. ş
Yok artık topu topu 5 oyun falan kazanmıştır Taner. Hilmi gibi karaktersizleri desteklemeye devam et sen. Hayırlı işler.Gönüllüler kazandı.Turbo ve Hilmi yedikce ayrı bir mutlu oldum@china_shangai
Hasan oynamadan döneryedi.Demek ki 1.oldum hhavasından çıkamamış @beyazsoy
@sürgünüm Hilmiye laf atma![]()
Hasan yine kafanızı utuluyor
Beni bırak tüm Türkiye görüyor karaktersizleri. Sadece ergenler destekliyor Hilmicem'i.Turabi'yé olan nefretinden dalaşı kurduğun cümleleri görsen öyle yapmadığını görürdün. @sürgünüm![]()
Abi ergenler Bile Hilmi 5.yapti onlar bile Hilmiyi desteklemiyor artık düşün yani Hilminin haliniBeni bırak tüm Türkiye görüyor karaktersizleri. Sadece ergenler desrtekliyor Hilmicem'i.![]()
Turoşşş kimde onu ben ciddiye alıp düşmanlık yapıcam.Turabi düşmanlığı sana herkese laf atma düşüncesi vermesin @sürgünüm![]()
hasan şu spritticizi dövsün onun en büyük hayranı olacam bunlar kendilerini ne sanıyolar ya dünkü çocuklar adam olmuşTurabi'nin Hasanà karşı tavırlarıni kınıyoruz !!!