Ist- Bahçelievlersen nerde oturuyon
kötü oldu ya laptop un şarjı da 20 dakkaya biter son 3-4 bölümü izlicektim survivorun
Ist- Bahçelievlersen nerde oturuyon
kötü oldu ya laptop un şarjı da 20 dakkaya biter son 3-4 bölümü izlicektim survivorun
yine ülke genelinde falan mı gitti acabaIst- Bahçelievler
aga başka cümle kurmayı bilmiyon mu sen laTurbo ayarı veriyor hepsine
Adam Gibi Adam Türabı Çamkıran
belli oluyor )))
Aynen birde @Maskeli Fedai normalde sizlerle aynı düşüncelerde olur bu forumda ilk tefa yanlış bir yola saptı
onlar hep benle aynı fikirde olurdu. artık özgürlüklerini verdim ama kendi kanatlarıyla uçunca anca bu kadar oluyor işte)))Aynen birde @Maskeli Fedai normalde sizlerle aynı düşüncelerde olur bu forumda ilk tefa yanlış bir yola saptı
onlar hep benle aynı fikirde olurdu. artık özgürlüklerini verdim ama kendi kanatlarıyla uçunca anca bu kadar oluyor işte)))
Vadi Tayfasına gönderme yapmışsınonlar hep benle aynı fikirde olurdu. artık özgürlüklerini verdim ama kendi kanatlarıyla uçunca anca bu kadar oluyor işte)))
Turabi izleye izleye sonu böyle olacati))) ama vadi ekibine fena gider olmuş))
Gider değil sadece dost uyarısı )))Vadi Tayfasına gönderme yapmışsın
uvv bu daha ağır oldu)))Gider değil sadece dost uyarısı )))
kendi kanatlarıyla uçanlar çok hata yapıyor neyse zamanla düşe kalka uçmayı öğrenecekler ))uvv bu daha ağır oldu)))
Bu oyunu ünlülerin alma olasılığı %0
seda sanırım turabi'nin ismini "tura" zannediyor ve herkes ona sayısından tur-abi dediğini sanmış)))) t9 klavye hatası değil "yalnız" kelimesini de yanlış yazmış t9 klavye bu yanlışı düzeltildi duzeltse)))Kulak kabartirken olmayan seyleri duymus Hasan