Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen oyunda adam iki oyun kazandı. bu oyunda Hassan bir topa el bile suremedi. geçen oyunlarda kaybetme nedeni turabinin oynamaması yoksa tanerden dolayı değil. ş​
Yok artık topu topu 5 oyun falan kazanmıştır Taner. :D Geçen oyun da Taner kazanmadı, rakipi kaybetti.

Hakan anca showsun.Kıbrıs'a Turabi'yi izlemeye gidersin anca. :)

hakan yere in yahuu sen kim ders vermek kim)))

turabi ve hilmicem adam olmuşlar kimsiniz lan siz artistler

camoka bunları yerle bir edecek rahat olun siz
bugün ki oyun camokayla alakasız bi oyundu yarıdan sonrasını izledim ama futbolu bilmiyor adamım normaldir
hasan o kadar güçlü ki hepsi tir tir titriyor

Herkes de twitterda Merve oyun almadı yazmış ya yuh! Kız kendini feda etti 3/2 yaptı evet son sayıyı kaçırdı bu onun hatasıydı ama sonuçta o da insan.

Düşüp devam etmesi bile alkışlanacak cinsten. Hakana da kaç kere şans geldi. Pascala da, Serenaya da

hakanda iyi ayar veriyor sprittizciye :D

şu adalar birleşse de camoka teke tekte ezse şunları adamı takım içinde psikolojikman etkilemeye çalışıyolar oyunlarda

Hilmi ile ilgilenmiyorum. Sadece Turabi'yé ettiğin lafları diyorum. O kadar adam oyun kazanıyor ama haketmemis oluyor. O kadar kazandık tam sonra haketmemis olamaz ki sen hakedenin yemesini istiyorum dedin. Yani çelişkiyi dediğin biraz. Ayrıca kime göre neye göre karaktersiz. Bana görede Hakan çok tilki mesela. @sürgünüm

Hilmi ve turabi kendinize gelin kendinize orası savaş yeri değil adayı karıştırdınız yetmedi bu forumu bile karıştırdıniz zaten !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...