Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hilmi ole.ilgilenmiyorum. Sadece Turabi'yé ettiğin lafları diyorum. O kadar adam oyun kazanıyor ama haketmemis oluyor. O kadar kazandık tam sonra haketmemis olamaz ki sen hakedenin yemesini istiyorum dedin. Yani çelişkiyi dediğin biraz. Ayrıca kime göre neye göre karaktersiz. Bana görede Hakan çok tilki mesela. @sürgünüm
Şu an bana haksızlık yapıyorsun. Ben hakedenlerin (gönüllülerin) ödülü hak ettiğini söyledim zaten. :)

Yarın minder oyunu var gönüllüler alır gibi. :(

İnşallah bir sürpriz yaparız.

Dokunulmazlik guc oyunu.Gonullulerin sansi yuksek.

Striptizciyi öldür hakkını ver, Turabi Pascaldan bile daha iyi tuttu topları. Adam canını koydu ortaya. Pascal ve Hakan mal gibi bakıyor topa.

Sahra agladigina göre gönuller almis dokunulmazligi. Acun yaniltmak istiyor galiba. Umarim unluler alir

@sürgünüm Turabi'yé o kadar çok giydirdin ki bu aksam benim hiç aklımda kalmadı haketti dediğin. :F

@takas Geçen yıl adalar birleşincede takım olarak devam etmişti. Bir bir oyun bekleme bence bu yılda.

elektirkler gitti Allah tan yoksa sinirden tv ye dalacam uzun zamandır bu kadar sinirlenmemiştim şu adama biri haddini bildirsin artık kim ulan bu turabiymiş Allah ın direk dansçısı

Striptizciyi öldür hakkını ver, Turabi Pascaldan bile daha iyi tuttu topları. Adam canını koydu ortaya. Pascal ve Hakan mal gibi bakıyor topa.
Hakan Turabi tarafindan tokatlandikca show yapiyor.Daha buyuk rezil oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...