tövbestağfurullahhhh ne laf anlamaz adamsın yagerekçekleştirmeye kalkarsak turabiye de gerekçe buluruz. gönüllülerin çoğu kızı performansı düşük onlarda taner kadar az oyun alıyor. zaten ünlüler kızları sayesinde oyun alabiliyor. tanerin üstelik son zamanlarda performansi arttı. bu önemli değil herkes istediğini yazar. ona bakılırsa duygunun gitmesi saçma ama hilmicem benim performansimi düşürüyor ya o ya ben dedi. bunlara bakmak anlamsız sonuçta bu yarışma herkes taktik yapacak.
ben Hasani dedikleriyle yaptığının söylediğinin celismesini söylüyorum hasan da turabi aynı kalıplarının adamı değil. sadece turabi saygısız, Hassan efendi görünümlü olay bu
kişi sevdikleriyle beraberdirÜslubuna dikkat et , Ne fikrinden bahsediyorsun saçma saçma konuşma
Arkadaşım lütfen beni birseylerin içine katma rica ediyorum , bu foruma eglenmeye geldim senle kavga etmeye değil lütfen benle ilgili birseyler yazma yada gönderme yapma
Lütfen
Ayrıca sen ne kadar değiştin artık ya ben sana burada kişiliğine yada sana hiçbir şey demedim sadece turabiyi elestirdim sende beni değilde Hasani elestirirsen sevinirim
orda Maskeli kinaye yapıyor kim kime birşey öğretir. turabi gibi özlü söz söylüyor sadece . ki öğrenmenin yaşı yok. ben oldum diye ölümüştur (en son Davutoğlu dedi bu özlü sözü "Ben her an öğrenci olduğunu düşünen biriyim. Oldum diyen aslında öldüm diyen biridir" )maskeli mesaj yazamıyor ki aşağılasın o kadar haksız birini tutuyor ki savunamıyor bile
tek yazdığı şey adam gibi adam turabi çamkıran bunun dışında bişey yazdığını göremedik henüz
diğer konular beni ilgilendirmiyor seninle ilgili veya bi başkasıyla ilgili yanlış gördüğüm şeyi de söylerim
o sözü ben söyledim yine söylüyorum turabiyi de sevmem onu seveni de sevmem burda bi terbiyesizlik yok düşüncemi söylüyorum istediği severim istediğimi sevmem buna da feriştahı gelse karışmaz öyle değil mi
ama terbiyesizlik yok o mesajlarda ki gibi babası yaşındaki adamı da içine alan bizlere de söylenen yok öğrettim öğretirim falan neyse eğer ciddi bişeyse o zaman konuşurum şimdi konuşup haksız duruma düşmenin anlamı yok maskeli gelecek herkesten özür dileyecek
bizlere hakaret ederek şaka yapma bi daha o mesajın içine hepimiz giriyoruz biliyon demi@takas aga kendinle velisiyprsun resmen.Turabiyi tutuyoruz diye yemefigimiz laf kalmadı.Birbşaka yaptık hemen eleştiri oklarina tutulduk
yahuu bir oraya bir bu yana gittiğim yok. ben turabiyi baştan beri dediği gibi anadolu çocuğu değil diye eleştirmilyon muydum???@beyazsoy tarafını seç taraf olmayan bertaraf olurrrr ))))
şaka bir yanada yorumlarınla şaşırtıyorsun insanı fikirlerin bir oraya bir oraya olmuyor böyle )
abi bana kırılmaz abi bana bişey demez abi bana dokunmazAbi bana kırılmaz bi kere birbirimize sürekli takiliriz @china_shangai @takas ne savunamamasi anlaşılan mesajlarını okyumuyorsun
agaa neyse uzatmaya gerek yok biz aramızda konuşuruz böyle şeyleri burda değilNe hakareti yav ne hakaret etmisim.Gelmiş orda turabiyi seveni ben sevmiyorum demek beni kırmıyor mu veya iki kişi yok hükmündedir demek beni kirmiyor mu @takas
nasıl yani humanistim mutavizyim deyip. sen alacaksın sen kötü insansın vs. demesi güzelse ben eleştirmeyin o zaman.@beyazsoy eleştir de turabi ile Hasan aynı kefeye koyma ayriyetten eleştiri için eleştiri yapman şaçma hasan eleştirecek bir tarafı yok şuan için
turabiyi elstirken de aynı mantıkla eleştirdim. ben yüzeysel şeyleri elestirmem ki o ona küfür etmiş başını kesmiş patates demiş. bunlar pek elestirmedim zaten ben sürekli turabi dediğiyle yaptığını celiskilerini yazdım yine aynı mantıkla hasani eleştiriyorum. benim mantığım böyle çalışır ben iyi insanın peşindeyim o kadar@beyazsoy ben sana illa birini tut dedim mi yahu sadece yorumların bir öyle bir böyle tutarlı değil dedim olmadık şeyleri eleştiriyorsun
Aynen dedigin gibi.Cunku diger tweetleri de oyle ahahahahhaha cok komik yaseda sanırım turabi'nin ismini "tura" zannediyor ve herkes ona sayısından tur-abi dediğini sanmış)))) t9 klavye hatası değil "yalnız" kelimesini de yanlış yazmış t9 klavye bu yanlışı düzeltildi duzeltse)))
not hasan Survivor'dan sonra bir kulak burun bogaza gözükse iyi olacak))))
arkadaşım kinaye yaparken hakaret etmemek lazım şakanın da yeri ve zamanı vardır yeri burası değil diyorumorda Maskeli kinaye yapıyor kim kime birşey öğretir. turabi gibi özlü söz söylüyor sadece . ki öğrenmenin yaşı yok. ben oldum diye ölümüştur (en son Davutoğlu dedi bu özlü sözü "Ben her an öğrenci olduğunu düşünen biriyim. Oldum diyen aslında öldüm diyen biridir" )
hz ömer diyor bana bir şey öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyor. ha hz ömer Davutoğlu sürekli öğrenim diyerek mütevazilik gösteriyor ama sana kimse birşey ogretemezse bilemem)))
arkadaşım kinaye yaparken hakaret etmemek lazım şakanın da yeri ve zamanı vardır yeri burası değil diyorumorda Maskeli kinaye yapıyor kim kime birşey öğretir. turabi gibi özlü söz söylüyor sadece . ki öğrenmenin yaşı yok. ben oldum diye ölümüştur (en son Davutoğlu dedi bu özlü sözü "Ben her an öğrenci olduğunu düşünen biriyim. Oldum diyen aslında öldüm diyen biridir" )
hz ömer diyor bana bir şey öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyor. ha hz ömer Davutoğlu sürekli öğrenim diyerek mütevazilik gösteriyor ama sana kimse birşey ogretemezse bilemem)))