Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@beyazsoy hakkını yanına geldin sonunda. :Z Baskılara boyun eğme. Azınlıkta zamani gelince hakkını alır. :oley:

gerekçekleştirmeye kalkarsak turabiye de gerekçe buluruz. gönüllülerin çoğu kızı performansı düşük onlarda taner kadar az oyun alıyor. zaten ünlüler kızları sayesinde oyun alabiliyor. tanerin üstelik son zamanlarda performansi arttı. bu önemli değil herkes istediğini yazar. ona bakılırsa duygunun gitmesi saçma ama hilmicem benim performansimi düşürüyor ya o ya ben dedi. bunlara bakmak anlamsız sonuçta bu yarışma herkes taktik yapacak.

ben Hasani dedikleriyle yaptığının söylediğinin celismesini söylüyorum hasan da turabi aynı kalıplarının adamı değil. sadece turabi saygısız, Hassan efendi görünümlü olay bu
tövbestağfurullahhhh ne laf anlamaz adamsın ya
sana diyorum ki hasan ne yapmış onun yaptığı hiçbir terbiyesizliği yapmamış oyunu oynar efendi gibi işine bakar orda diktatörlük anlayışıyla hareket eden ve kimse bana karışamaz laf söyleyemez herkes benden korkar anlayışına sahip kişilere haddini bildirdiği için mi onlar gibi oluyor neyi çelişmiş adam dediğini yapıyor
gerçektende efendi bozokla yürü git lan diye bağırıyor cevap verirken bile ağzını bozmuyor efendi diğeri olsa küfür eder işte arada ki fark bu
ama sen hasanla diğerini bir tutuyorsan sana da senin zihniyetine de yazıklar olsun adamla çakalı ayıramıyorsun daha istersen bilim adamı ol önemli olan değer bilmektir değer malesef malesef

Üslubuna dikkat et , Ne fikrinden bahsediyorsun saçma saçma konuşma
Arkadaşım lütfen beni birseylerin içine katma rica ediyorum , bu foruma eglenmeye geldim senle kavga etmeye değil lütfen benle ilgili birseyler yazma yada gönderme yapma
Lütfen

Ayrıca sen ne kadar değiştin artık ya ben sana burada kişiliğine yada sana hiçbir şey demedim sadece turabiyi elestirdim sende beni değilde Hasani elestirirsen sevinirim
kişi sevdikleriyle beraberdir
kişiyi tanımak istiyorsan sevdiklerine bakacaksın ne mutlu ki bugüne kadar adam gibi adamların hakkın yanında olduk olacaz 2-3 kişi bizim gözümüzde yok hükmündedir bunlara da fırsat vermeyelim aman

maskeli mesaj yazamıyor ki aşağılasın o kadar haksız birini tutuyor ki savunamıyor bile
tek yazdığı şey adam gibi adam turabi çamkıran :d bunun dışında bişey yazdığını göremedik henüz :D
diğer konular beni ilgilendirmiyor seninle ilgili veya bi başkasıyla ilgili yanlış gördüğüm şeyi de söylerim

o sözü ben söyledim yine söylüyorum turabiyi de sevmem onu seveni de sevmem burda bi terbiyesizlik yok düşüncemi söylüyorum istediği severim istediğimi sevmem buna da feriştahı gelse karışmaz öyle değil mi
ama terbiyesizlik yok o mesajlarda ki gibi babası yaşındaki adamı da içine alan bizlere de söylenen yok öğrettim öğretirim falan :D neyse eğer ciddi bişeyse o zaman konuşurum şimdi konuşup haksız duruma düşmenin anlamı yok maskeli gelecek herkesten özür dileyecek
orda Maskeli kinaye yapıyor kim kime birşey öğretir. turabi gibi özlü söz söylüyor sadece . ki öğrenmenin yaşı yok. ben oldum diye ölümüştur (en son Davutoğlu dedi bu özlü sözü "Ben her an öğrenci olduğunu düşünen biriyim. Oldum diyen aslında öldüm diyen biridir" )

hz ömer diyor bana bir şey öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyor. ha hz ömer Davutoğlu sürekli öğrenim diyerek mütevazilik gösteriyor ama sana kimse birşey ogretemezse bilemem)))

@beyazsoy tarafını seç taraf olmayan bertaraf olurrrr :)))))
şaka bir yanada yorumlarınla şaşırtıyorsun insanı fikirlerin bir oraya bir oraya olmuyor böyle :))
yahuu bir oraya bir bu yana gittiğim yok. ben turabiyi baştan beri dediği gibi anadolu çocuğu değil diye eleştirmilyon muydum???
ee şimdi hasani ne diye eleştiriyorum dediği gibi hümanist bir adam değil diyorum. şimdi turabiyi eleştirirken iyiyim hasana dokununca kötüysem kötüyüm ne diyeyim. bu dünyada tek turabi bu hale sormadığın hatırlatırım)))

Ne hakareti yav ne hakaret etmisim.Gelmiş orda turabiyi seveni ben sevmiyorum demek beni kırmıyor mu veya iki kişi yok hükmündedir demek beni kirmiyor mu @takas

Abi bana kırılmaz bi kere birbirimize sürekli takiliriz @china_shangai @takas ne savunamamasi anlaşılan mesajlarını okyumuyorsun
abi bana kırılmaz abi bana bişey demez abi bana dokunmaz
abi bişey demez ama onunda yerine ben derim konuda bizi rezil etmeye gerek yok
biz hep şakalaşırız ama bu şekilde ve burda değil kendi konumuzda takılırız istediğimiz gibi yanlış mesaj yanlış yer yanlış zaman

@beyazsoy eleştir de turabi ile Hasan aynı kefeye koyma ayriyetten eleştiri için eleştiri yapman şaçma hasan eleştirecek bir tarafı yok şuan için

Ne hakareti yav ne hakaret etmisim.Gelmiş orda turabiyi seveni ben sevmiyorum demek beni kırmıyor mu veya iki kişi yok hükmündedir demek beni kirmiyor mu @takas
agaa neyse uzatmaya gerek yok biz aramızda konuşuruz böyle şeyleri burda değil
illa açıklama yaptıracaksın seni sevmiyorum demek istemediği çok iyi biliyorsun hee diğer arkadaşı zaten hiç sevmem sokak sanatimidir nedir onu
beyaz futbolu izleyenler anlamıştır belki ahmet çakar mesela küpeyi de sevmem küpe takan adamı der vs. o tarz bi gönderme sadece

@beyazsoy eleştir de turabi ile Hasan aynı kefeye koyma ayriyetten eleştiri için eleştiri yapman şaçma hasan eleştirecek bir tarafı yok şuan için
nasıl yani humanistim mutavizyim deyip. sen alacaksın sen kötü insansın vs. demesi güzelse ben eleştirmeyin o zaman.

ben baştan beri kimseyi tutmadigimi söyledim burda özelde sanırım. Müge gökhan olsaydı belki onları tutardım. illa birini tutmak zoeundamiyiz yahuu)))

@beyazsoy ben sana illa birini tut dedim mi yahu sadece yorumların bir öyle bir böyle tutarlı değil dedim olmadık şeyleri eleştiriyorsun

@beyazsoy ben sana illa birini tut dedim mi yahu sadece yorumların bir öyle bir böyle tutarlı değil dedim olmadık şeyleri eleştiriyorsun
turabiyi elstirken de aynı mantıkla eleştirdim. ben yüzeysel şeyleri elestirmem ki o ona küfür etmiş başını kesmiş patates demiş. bunlar pek elestirmedim zaten ben sürekli turabi dediğiyle yaptığını celiskilerini yazdım yine aynı mantıkla hasani eleştiriyorum. benim mantığım böyle çalışır ben iyi insanın peşindeyim o kadar

seda sanırım turabi'nin ismini "tura" zannediyor ve herkes ona sayısından tur-abi dediğini sanmış)))) t9 klavye hatası değil "yalnız" kelimesini de yanlış yazmış t9 klavye bu yanlışı düzeltildi duzeltse)))

not hasan Survivor'dan sonra bir kulak burun bogaza gözükse iyi olacak))))
Aynen dedigin gibi.Cunku diger tweetleri de oyle ahahahahhaha cok komik ya :D
Hasan'in oyun esnasinda kulak kabarttigi seyleri konseyde sen orda onu demistin burda bunu demistin.Ben duydum demesi beni irite etti.Zaten ustune koyarak anlatti.Yani oyun esnasinda kufur edebilir insan ya o anda hirsla.Bagira bagira etmediyse onu ifsa etmeye gerek yok.Hadi yuzune de soyle falan dedi Turabi'ye mesela ama Turabi Hakan'a demedigini birakmiyor zaten.Konseyde kufur etsin de diskalifiye mi olsun.. Hasan icten pazarlikli geliyor bana.Kim ne derse desin.

Son düzenleme:
orda Maskeli kinaye yapıyor kim kime birşey öğretir. turabi gibi özlü söz söylüyor sadece . ki öğrenmenin yaşı yok. ben oldum diye ölümüştur (en son Davutoğlu dedi bu özlü sözü "Ben her an öğrenci olduğunu düşünen biriyim. Oldum diyen aslında öldüm diyen biridir" )

hz ömer diyor bana bir şey öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyor. ha hz ömer Davutoğlu sürekli öğrenim diyerek mütevazilik gösteriyor ama sana kimse birşey ogretemezse bilemem)))
arkadaşım kinaye yaparken hakaret etmemek lazım şakanın da yeri ve zamanı vardır yeri burası değil diyorum
öğrenmenin yaşı var diye bişey demedim bana da kimse bişey öğretemez demedim ki ben çoğu konuda doğru düzgün bişey bilmeyen sıradan bi insanım çocuktan bile birçok şey öğrenebilirim yani
kelimie oyunu yapma bana çok akıllısın ya orda sadece onu mu demiş hey Allah ım adamı sinir edersin sen en sevmediğim şeyle beni suçluyosun şimdi yaaa sabırrrr

arkadaşım kinaye yaparken hakaret etmemek lazım şakanın da yeri ve zamanı vardır yeri burası değil diyorum
öğrenmenin yaşı var diye bişey demedim bana da kimse bişey öğretemez demedim ki ben çoğu konuda doğru düzgün bişey bilmeyen sıradan bi insanım çocuktan bile birçok şey öğrenebilirim yani
kelimie oyunu yapma bana çok akıllısın ya orda sadece onu mu demiş hey Allah ım adamı sinir edersin sen en sevmediğim şeyle beni suçluyosun şimdi yaaa sabırrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...