Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nihat doğanın galibiyet sevinçleri :kiki: turabiyi Turabi yapardı nd :D

yaptıklarının aksini savunuyorsun yaz. ben madde madde aklımda kaldıkça yazdım. sen bu yazdıklarım yanlış diyorsan fikrini görenek yoksa hasana saldırıyon demek ile sabahtan beri yol alamadık)))
Hasan hiç bir zaman yüksekte görmedi kendinii, sadece gereksiz insanlar için düşürmedi seviyesini..

yaptıklarının aksini savunuyorsun yaz. ben madde madde aklımda kaldıkça yazdım. sen bu yazdıklarım yanlış diyorsan fikrini görenek yoksa hasana saldırıyon demek ile sabahtan beri yol alamadık)))
Sayende yol alamıyoruz Hamza bildiğin yolda ilerle sen :D

Hasan hiç bir zaman yüksekte görmedi kendinii, sadece gereksiz insanlar için düşürmedi seviyesini..
yahu slagolanlarla gelmeyin.)) ben saydım madde madde hayır bu iyi davranış diyorsan ve fikrin varsa yaz haruncugum)))
dedi şu konuda şu gerekecen yanlış de gözünü seveyim

sabahtan beri konuşuyoruz. ne konuda tutarsizim bir örnek ver. onu konuşalım. dediğim gibi geçen haftadan tek farkım hasan ve sebebini de yazdım başka??

dolu sen konuşursun tabi)) hasan defalarca ben humanistim dedi
arkadaşım ben doluyum falan demiyorum en azından adam gibi adamları destekliyorum senin gibi bi gün hasan bi gün o diğer gün bu demiyorum
hümanistliğe takmışsın ulan adam Allah a şükürler olsun diyor neden bahsediyon sen aklınca dinsiz yapacam adamı töve haşa
hasan adamlara adam gibi muamele yapan çakallara dersini veren on numara bi insandır

Akşamkı oyunu 10'a 5 ya da 10'a 6 gönüllüler alacaktır. Onların Hasan, Bozok ve Turabi'lerinin yanında bizim erkekler zayıf kalıyor. Doğukan'ın hiç şansı yok özellikle. Kızlar desek gönüllülerde Özlem, Sahra ve Nadya güçlü kızlar. Taner'in elenmesi kötü oldu bu oyunda oynayabilseydi keşke gitmeden. :(

hilmi ve turabinin o kadar çok yanlışı var ki saysam 2-3 gün sürer :X
iki yanlış bir doğru etmiyor hayatta))) Hilmi ve turabinin hatalarını ilk ben yazdım yahuu. soruma cevap vererecek misin yoksa konuyu dağıtma stratejisine devam mı)))

Yav hasanın neler yaptığını saydık ortada kendi takım arkadaşını rencide eder alçak der kötü der onun kazandırdığı ödülü afiyetle midesine indirir gidip dedikodusunu yapar

Hasan da maske var geçen sene ki yiğit gibi

soruyorum nerde yanlış yazmışım cevap vermek yerine Hassan bir tane biricik diye cevap geliyor tabi ilerlemez)))
Bak işte gine aynı şeyleri yapıyorsun bu yüzden senle tartışılmıyor bazen farkındaysan çoğu kişide aynı şeyi söylüyor sonrada ben bişey mi söyledim diyorsun birazda kendi söylediklerine bak sana yazdıklarımın içinde göster bakalım Hasan biricik birtane diye ?

arkadaşım ben doluyum falan demiyorum en azından adam gibi adamları destekliyorum senin gibi bi gün hasan bi gün o diğer gün bu demiyorum
hümanistliğe takmışsın ulan adam Allah a şükürler olsun diyor neden bahsediyon sen aklınca dinsiz yapacam adamı töve haşa
hasan adamlara adam gibi muamele yapan çakallara dersini veren on numara bi insandır
boş musun yani))) ben adam göremediğim gibi sabahtan beri yazdığım gibi kimseyi desteklemiyorum survivorun başında da yazdım kimseyi desteklemiyorum diye niye bunu anlamak zormu turabi tilki yaparsa onu eleştirim hasan yaparsa onu hakan yaparsa onu.

ikincisi hasani dinsiz yaptığım yok yazdıklarımı tekrar oku. dediğim hasan humanizmin manasını bilmeden entellik yapıyor zaten bildiği humanizme de uymuyor insanları aşağılıyor diyorum.

bakalım yarın kimi tutacak :D
Dün gece bana Turabi düşmanlığı yapıyorsun dedi. Elektrikler kesildi yoksa çok sert cevap yazacaktım. Sonra da öfkem geçti. :) (Şimdi yorumlara baktım, benimle aynı şeyleri düşünüyorsunuz. Yorumlarınıza tek tek katılıyorum)

Survivor konusuna oyunlar hariç yorum yapmayacağım artık. Takım tutar gibi yarışmacı desteklenmze ki sanki babalarının oğulları. Analarını babalarını bu kadar sevmezlerdir. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...