Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu akşam sıralama açıklanacak mı gerçi baya bir kuralda koydular eleme ve final yolu nasıl olacak bilgimde yok

11401428_664484780349904_9016470609848305219_n.jpg
Bence bu sıralama kesinlikle doğru :) hakanın daha yüksek alması lazımdı ama yinede oylaması iyi.

Ayrıca hasanın oyları falan düştü demek çok yanlış sonuçta burada yüzdeler çıkıyor. Bu demek ki gönüllülerin oylamasında az kişi oy attığı için hasanın oylarının yüzdesi fazla çıkıyordu yoksa hasanın düştüğüne inanmiyorum. Hilmi ise turabinin oylarını aldığı için yüksek aldı.

Bence bu sıralama kesinlikle doğru :) hakanın daha yüksek alması lazımdı ama yinede oylaması iyi.

Ayrıca hasanın oyları falan düştü demek çok yanlış sonuçta burada yüzdeler çıkıyor. Bu demek ki gönüllülerin oylamasında az kişi oy attığı için hasanın oylarının yüzdesi fazla çıkıyordu yoksa hasanın düştüğüne inanmiyorum. Hilmi ise turabinin oylarını aldığı için yüksek aldı.
Olabilir :)

peki bu karşı karşıya gelme meselesi nedir eleme nasıl olacak
Pazar bi dokunulmazlik oynanacak.Sonra konseye gidilecek.Pazartesi bi dokunulmazlik oynanacak.Sonra konseye gidilecek.Sonra biri elenecek.Ondan sonra bireysele gecilip dokunulmazlik oynanip yine 2 kere konseye gidilecek.Boyle boyle eleme olacak.Sayi bakimindan ustun olan takimin sansi daha fazla.Karsi takimdakileri karsi karsiya getirebilirler.

Pazar bi dokunulmazlik oynanacak.Sonra konseye gidilecek.Pazartesi bi dokunulmazlik oynanacak.Sonra konseye gidilecek.Sonra biri elenecek.Ondan sonra bireysele gecilip dokunulmazlik oynanip yine 2 kere konseye gidilecek.Boyle boyle eleme olacak.Sayi bakimindan ustun olan takimin sansi daha fazla.Karsi takimdakileri karsi karsiya getirebilirler.
anladım o zaman epeyce ihtimal var kesin konuşmak zor, bilgilendirme için teşekkürler

Arkadaşlar lütfen şu bilgileri spoiler kutusu içinde gösterin.

@HachiKo lütfen smsleri filan spoiler kutusu içinde göster yeter ya artık yeter.

Arkadaşlar lütfen dokunulmazlık oyunu gönüllüler/ünlülerin diye bir şey de demeyin.Artık heyecanla izlemek istiyorum.

Hilmicem uçtu :D

Gönüllüler dokunulmazlığı kaybederse Hasanı çıkaracaklarmış Mervenin karşısına, Allahım inşallah Mervem daha fazla SMS almıştır :(

Son düzenleme:
Bence bir ünlü bir gönüllüler kazanacak, iki tarafla sms olacak gibime geliyor. :X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...