Hakan nesin sen yaa.😡 Sero'yu satarsa ilk kaybedilen dokunulmazlıkta Merve yerine Sero derse adları ben bu adama.
Umarim fragman abartilidirda yanlış anlamışızdır..
Boşver yesinler birbirlerini.Hakan nesin sem yaa.😡 Sero'yu satarsa ilk kaybedilen dokunulmazlıkta Merve yerine Sero derse adları ben bu adama.Umarim fragman abartilidirda yanlış anlamışızdır..
Hepsi aynı bunların.
Sero uyu kızdır. Hakan bu tilkiligi bari yapmasın.Sero yöne ağlar çok üzülüyorüm ben.
@Yiğitt
Bu arada senin Merve'de () çakmıs Hakan'ın planı.
![]()
Seni de kazanırız.Merve iyi olabilir ama Sero'yu çok üzdü. Orada kaybetti. Birde Turabi'yi çekmiyor hiç devamli sallıyor o gibi nedenlerle beni kaybetti.@Yiğitt
Ama Hakan düzenbazı merve'ye olan soğukluğumu bile hafifleti.Böyle biri yok Global Dünyada.
(göndermeyi al
)
Ben bu yılın birincisinin bir bayan olmasını istiyorum.Turabi Hilmi ve Sero'yu destekliyorum. Bu 3 isimden en kötü biri büyük finalde olacağı için için rahat.Hiç Merve'ye kalmam.
Umarim Hilmi ile Turabi finalde olur.dostluk kazanır. Duygu kaybeder.
@Yiğitt
All Star'da olsun asılMerve piyon bence. Ben o kadar büyütmüyorum.
All Star şampiyonun bit kadın olması gerektiğine kesinlikle katılmıyorum.Seneye bir kadın olsun ama All Star'da olmaz.
@Yiğitt
Bozok bile Merve şampiyon olsun diyor 😡Merve piyon bence. Ben o kadar büyütmüyorum.![]()
All Star şampiyonun bit kadın olması gerektiğine kesinlikle katılmıyorum.Seneye bir kadın olsun ama All Star'da olmaz.
@Yiğitt
Turabi 1.olacak melun boşuna ümitlenmeAll Star'da olsun asıl![]()
Turabi bir kere 1 oldu, Merve 2 kereBozok bile Merve şampiyon olsun diyor 😡
Turabi 1.olacak melun boşuna ümitlenme![]()
Acun sayesinde Hasan ve Merve 1.oluyor demi @eskici kankam da öyle diyorTurabi bir kere 1 oldu, Merve 2 kere![]()
Dokunulmazlık yarın ve pazartesi.Bu akşam dokunulmazlık yokmuydu