Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan nesin sen yaa.😡 Sero'yu satarsa ilk kaybedilen dokunulmazlıkta Merve yerine Sero derse adları ben bu adama.:bağır: Umarim fragman abartilidirda yanlış anlamışızdır..

Sero uyu kızdır. Hakan bu tilkiligi bari yapmasın. :( Sero yöne ağlar çok üzülüyorüm ben.:T: @Yiğitt
Bu arada senin Merve'de ( :T: ) çakmıs Hakan'ın planı. :F

Merve iyi olabilir ama Sero'yu çok üzdü. Orada kaybetti. Birde Turabi'yi çekmiyor hiç devamli sallıyor o gibi nedenlerle beni kaybetti.:A @Yiğitt

Ama Hakan düzenbazı merve'ye olan soğukluğumu bile hafifleti.:F Böyle biri yok Global Dünyada. :A (göndermeyi al:A )

Turabi Hilmi ve Sero'yu destekliyorum. Bu 3 isimden en kötü biri büyük finalde olacağı için için rahat.:Z Hiç Merve'ye kalmam.:A

Umarim Hilmi ile Turabi finalde olur.:Z dostluk kazanır. Duygu kaybeder.:A @Yiğitt

Turabi Hilmi ve Sero'yu destekliyorum. Bu 3 isimden en kötü biri büyük finalde olacağı için için rahat.:Z Hiç Merve'ye kalmam.:A

Umarim Hilmi ile Turabi finalde olur.:Z dostluk kazanır. Duygu kaybeder.:A @Yiğitt
Ben bu yılın birincisinin bir bayan olmasını istiyorum. :Z Ve bir erkek kadar başarılı, hatta onlardan başarılı Merve birinci olsun. :X

Mervenin hayran sayfaları insanların milli duygusunu sömurerek oy istiyor .2.Derya saçmalığı olmaz umarım o adamda 1.olunca yuzmeyle ilgili şeyler yapacam dedi sonra gidip Amerikaya yerleşti

Turbo 1.olmalı @sokak sanati :(

Mervenin hayran sayfaları insanların milli duygusunu sömurerek oy istiyor .2.Derya saçmalığı olmaz umarım o adamda 1.olunca yuzmeyle ilgili şeyler yapacam dedi sonra gidip Amerikaya yerleşti

Turbo 1.olmalı @sokak sanati :(
Derya hiç olmazsa 1. Olup Amerikaya yerleşti. Kurabiyenin 1. Olup yaptığı bir eylem var mı?

Merve piyon bence. Ben o kadar büyütmüyorum.:A

All Star şampiyonun bit kadın olması gerektiğine kesinlikle katılmıyorum.:) Seneye bir kadın olsun ama All Star'da olmaz.:X @Yiğitt

Merve ve fanlari milli duygulari kullanmadi.Merve 1. olunca hasetinden catlayip bir seyler cikartmak isteyenlerin yazdiklarina inaniyorsunuz.
Gecen sene niye kazanmadi o zaman?Milli atlet degil miydi? Bi tane barzoya elendi yani.Sacma sapan laflar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...