Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada yeni kural Begum,Dogu,Serenay gibilere yaradi.Birilerine yamananlar orada kalacaktir.Buyuk baslari birbirleriyle carpistiracaklardir.Hasan-Merve, Merve-Hilmicem gibi.

Bu arada yeni kural Begum,Dogu,Serenay gibilere yaradi.Birilerine yamananlar orada kalacaktir.Buyuk baslari birbirleriyle carpistiracaklardir.Hasan-Merve, Merve-Hilmicem gibi.
Doğru diyosun ama iki dokunulmazlığı da aynı takım kaybederse işte o zaman onlar yanar. :)

Son düzenleme:
Merve'yi daha fazla cekemiyorlar galiba. :F:F
11401428_664484780349904_9016470609848305219_n.jpg

Hakan'in bu kadar yukarda olacagini sanmiyorum.Gecen hafta Anil'a eleniyordu az kalsin.Hasan'in da 4. olacagini sanmiyorum. 5 haftadir 1. olan adam nerdeyse ilk elenecek. 😛
Bu sıralamayı bu haftaki SMS Sıralamasını doğru bilen tek sayfa paylaştı bak bunu salı konsey olmadan hemen önce paylaşmıştı
1517921_662859723845743_5037157466618218944_n.jpg

Bu sıralamayı bu haftaki SMS Sıralamasını doğru bilen tek sayfa paylaştı bak bunu salı konsey olmadan hemen önce paylaşmıştı
1517921_662859723845743_5037157466618218944_n.jpg
Ama bu siralamayi herkes bekliyordu.Bu haftakini mantiksiz buldum.Ne oldu da Hasan o kadar duustu,Hakan yukseldi?

Yüzdeler yalan Hasan'ın 4 olması saçma geldi bana sıralama bence şöyle olur
1- Hasan
2-Hilmicem
3-Merve
4-Hakan

Ama bu siralamayi herkes bekliyordu.Bu haftakini mantiksiz buldum.Ne oldu da Hasan o kadar duustu,Hakan yukseldi?
O Merve hastası kızda şöyle diyordu Anıl elendiği hafta yüzdeler kesinkikle yalan.

Akşam olsa da Merve'mi izlesem. :) @ABAY_06
Merve finale doğru gidecek gibi senin tahminin nası hangi 3'lü

O Merve hastası kızda şöyle diyordu Anıl elendiği hafta yüzdeler kesinkikle yalan.
Yuzdeler yalan dedi ama Merve'nin 1. olacagini soyledi.Bu hafta da oyle diyor.

Insallah sacma sapan konsey eslesmeleri olmaz da Dogu,Begum,Serenay elenir ve Kibris'a gitmez.

Yüzdeler yalan Hasan'ın 4 olması saçma geldi bana sıralama bence şöyle olur
1- Hasan
2-Hilmicem
3-Merve
4-Hakan

Merve finale doğru gidecek gibi senin tahminin nası hangi 3'lü
Hasan ve Merve bence garanti. Diğeri Hakan ya da Hilmicem olur. :)

Yuzdeler yalan dedi ama Merve'nin 1. olacagini soyledi.Bu hafta da oyle diyor.

Insallah sacma sapan konsey eslesmeleri olmaz da Dogu,Begum,Serenay elenir ve Kibris'a gitmez.
Evet o hafta blöf yapmış biliyor o kız herşeyi ama söylemiyor çünki hemen kapatıyolar şikayet ediyolar galiba.

Bence gidecekler belli Kıbrıs'a süpriz olmazsa tabi
Hilmicem , Hasan ve Merve

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...