Maskeli Fedai
Favori Üye
Ilk mesaji yazip cekememezlik yapanin kim oldugu belli oluyor.Merve Sampiyon olursa diye mazeret bile hazirlanmis.@olizvel nedir bu Turabi çekememezlik gecen seneden hasarı büyük herhalde![]()
Doğru diyosun ama iki dokunulmazlığı da aynı takım kaybederse işte o zaman onlar yanar.Bu arada yeni kural Begum,Dogu,Serenay gibilere yaradi.Birilerine yamananlar orada kalacaktir.Buyuk baslari birbirleriyle carpistiracaklardir.Hasan-Merve, Merve-Hilmicem gibi.
Hadi inşallah bu büyük oylamada da Mervemiz birinci olursa kimse tutamazMerve,Hasan,Hilmicem,Serenay,Hakan,Dogu,Begum
Olacak bence.Insanlarin mazeret uretmeye baslamasindan belli.Hadi inşallah bu büyük oylamada da Mervemiz birinci olursa kimse tutamaz![]()
Aynen neden Serenay 1.olunca böyle olmuyo da Merve olunca böyle şeyler söyleniyor?Olacak bence.Insanlarin mazeret uretmeye baslamasindan belli.![]()
Merve'yi daha fazla cekemiyorlar galiba.Aynen neden Serenay 1.olunca böyle olmuyo da Merve olunca böyle şeyler söyleniyor?
Hakan'in bu kadar yukarda olacagini sanmiyorum.Gecen hafta Anil'a eleniyordu az kalsin.Hasan'in da 4. olacagini sanmiyorum. 5 haftadir 1. olan adam nerdeyse ilk elenecek. 😛
Bu sıralamayı bu haftaki SMS Sıralamasını doğru bilen tek sayfa paylaştı bak bunu salı konsey olmadan hemen önce paylaşmıştıHakan'in bu kadar yukarda olacagini sanmiyorum.Gecen hafta Anil'a eleniyordu az kalsin.Hasan'in da 4. olacagini sanmiyorum. 5 haftadir 1. olan adam nerdeyse ilk elenecek. 😛
Ama bu siralamayi herkes bekliyordu.Bu haftakini mantiksiz buldum.Ne oldu da Hasan o kadar duustu,Hakan yukseldi?Bu sıralamayı bu haftaki SMS Sıralamasını doğru bilen tek sayfa paylaştı bak bunu salı konsey olmadan hemen önce paylaşmıştı![]()
Yüzdeler yalan Hasan'ın 4 olması saçma geldi bana sıralama bence şöyle olur
O Merve hastası kızda şöyle diyordu Anıl elendiği hafta yüzdeler kesinkikle yalan.Ama bu siralamayi herkes bekliyordu.Bu haftakini mantiksiz buldum.Ne oldu da Hasan o kadar duustu,Hakan yukseldi?
Merve finale doğru gidecek gibi senin tahminin nası hangi 3'lüAkşam olsa da Merve'mi izlesem.@ABAY_06
Yuzdeler yalan dedi ama Merve'nin 1. olacagini soyledi.Bu hafta da oyle diyor.O Merve hastası kızda şöyle diyordu Anıl elendiği hafta yüzdeler kesinkikle yalan.
Hasan ve Merve bence garanti. Diğeri Hakan ya da Hilmicem olur.Yüzdeler yalan Hasan'ın 4 olması saçma geldi bana sıralama bence şöyle olur
1- Hasan
2-Hilmicem
3-Merve
4-Hakan
O Merve hastası kızda şöyle diyordu Anıl elendiği hafta yüzdeler kesinkikle yalan.
Merve finale doğru gidecek gibi senin tahminin nası hangi 3'lü
Evet o hafta blöf yapmış biliyor o kız herşeyi ama söylemiyor çünki hemen kapatıyolar şikayet ediyolar galiba.Yuzdeler yalan dedi ama Merve'nin 1. olacagini soyledi.Bu hafta da oyle diyor.
Insallah sacma sapan konsey eslesmeleri olmaz da Dogu,Begum,Serenay elenir ve Kibris'a gitmez.