Evet az önce fragmanda gösterdiler.Hızlandırılmış çekimlere geçtiler galiba.ciddi mi.
Cok sevinme,Hakan'in gelecegi icin uzul bence.Hakan az farkla elemiş Anıl'ı.
Hakan giderse Survivor izlemem zaten artık sıkmaya başladı Hakan için katlanıyoruz sadece.Cok sevinme,Hakan'in gelecegi icin uzul bence.
Aga kesin mi? İnşallah doğrudur ve hakan reis artık doğuya karşı tavrını ortaya koymalı.Hakan az farkla elemiş Anıl'ı.
Yok aga kesin değil ya ben inanmam böyle tüyolara.Aga kesin değil? İnşallah doğrudur ve hakan reis artık doğuya karşı tavrını ortaya koymalı.
Eğer Doğukan, Hakan derse ve Hakan giderse o zaman olay olur.Yok aga kesin değil ya ben inanmam böyle tüyolara.Ama Hakan'dan önce gitmesi gereken kişi Anıl'dır inşallah o gidecek.
Doğu olayını bilmiyorum bugün izleyip görelim öyle karar veririz sonuçta o da Serenay'a sana zarar vermeyeceğim demişti. Ama Hakan'ın yüzüne direkt seni söyleyecem dedi o da doğru değil insan bir alıştıra alıştıra söyler.Neyse belki de fragmanın oyunudur bize dediğim gibi bölümü bekleyip görelim.
Bugün Hakan ve Anıl sms'e çıkacaklar zaten kaçarı yok.Eğer Doğukan, Hakan derse ve Hakan giderse o zaman olay olur.
Merve Aydın eğer birinci olursa öyle olur.Bugün Hakan ve Anıl sms'e çıkacaklar zaten kaçarı yok.
Bence de olay olur Doğu'dan inanılmaz soğurum 2 sene önce nasıl desteklerdim kendisini.
Merve 1.olur zaten başka ihtimal yok gibi pek.Merve Aydın eğer birinci olursa öyle olur.
Keşke Serenay dese de Serenay gitse.
Hakan gitsin, bıktım açıkçası.Merve 1.olur zaten başka ihtimal yok gibi pek.
Hakan gitmesin de Serenay gitse de olur napalım.
Hakan giderse ünlüler takımı biter Anıl gönüllülerden hiçbir erkek ile baş edemez hep fark yiyor zaten parkurlarda.Hakan gitsin, bıktım açıkçası.
Ama ben gideceğini de pek sanmıyorum, Anıl gidebilir.
Aynen o nedenle Anıl'ı elerler.Hakan giderse ünlüler takımı biter Anıl gönüllülerden hiçbir erkek ile baş edemez hep fark yiyor zaten parkurlarda.Son zamanlarda biraz puan almaya başladı o da becerisiyle falan işte her zaman öyle şans gelmez ayağa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?