acun sana cevap verdi hala sağda solda konuşuyorsun =))))Off komplocu biz olduk iyi mişaka gibi gerçekten
![]()
acun sana cevap verdi hala sağda solda konuşuyorsun =))))Off komplocu biz olduk iyi mişaka gibi gerçekten
![]()
Yok gördüm sizin yorumunuzu , benim bu yazdığım tahmin tutar mı dedim sadece ?Ben zaten baslarda hemen hemen benzer bir yazi yazmistim. Daha guclu bir unluler icin Serenayin gitmesi taraftariyim
Acunun lafiyla hareket etseydim coktan fan boy olurdum. İnanmiyorum.acun sana cevap verdi hala sağda solda konuşuyorsun =))))
@beyazsoy şikayet etmiş beni Acuna@Harunnn60 Acun sana kızmış ne dedi duydunmu sağda solda konuşulanları duyuyorum dedi Sms noter tasdikli gibi bişeyler![]()
ülkede noterden başka güvenlir kurum varsa söyle bilelim)))Acunun lafiyla hareket etseydim coktan fan boy olurdum. İnanmiyorum.
Tapatalk'ta olamasam bu sms oylarının nasıl değiştiğini anlatırdim ama neyseülkede noterden başka güvenlir kurum varsa söyle bilelim)))
Oy ataydın Özlem'e böyle olmazdı.
Adam senin için noter belgesini koymuş daha ne yapsın ama acun takla atsa sana inanmasın acun boşuna uğraşıyor)))
Sms sistemine güvenmiyordum geçen yıldan beri o yüzden oy atmiyorum hiçbir yarışmaciyaOy ataydın Özlem'e böyle olmazdı.![]()
Hadi ya niyeki ne olduanıl Doğukan fena giydirdi adam değilsin dedi)))
Açıklama yaptı diye hemen nasıl inanayim o zman her siyasetçiye de inalalımAdam senin için noter belgesini koymuş daha ne yapsın ama acun takla atsa sana inanmasın acun boşuna uğraşıyor)))
notere gizlice girip kağıtları değiştirmiş acun)))Tapatalk'ta olamasam bu sms oylarının nasıl değiştiğini anlatırdim ama neyse))
fragmanda dedi gurubunu) hakan ve seranayi) sattı diyeHadi ya niyeki ne oldu![]()
Beyazsoy ütopya başladı hadi iyi gecelernotere gizlice girip kağıtları değiştirmiş acun)))