Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merve zaten isim soyleyecek.Insallah tekrar kezoyu gonderir. :D :D

ah camoka ah şu kuralları iyi dinle biraz aklın nerde :D hep 1 kez yeniliyor hepsini alması lazım

Hakanın da yüzü çıktı ortaya.

Serenay oy isterken kedi gibi ya yuh! Acitasyon sırf.

Zenci battaniye ne? :) Irkçılık tartışmasımı var, anlamadım ki? (b)

Dünkü bölümü anca izledim. Bir kaç komik olaya güldüm ve ödülün ünlülere gitmesine üzüldüm.
Sahra'nin Begüm ile olayı komedi. Begüm iyice bizden yana olacak gibi.:Z
Merve Aydın'ın show amaçlı hareketleri fiyasko yine. Acayip itici.
Turabi'yé yüklenmesi saçmalık zaten. Kendisi koşabiliyor sahilde ve antreman yapıyor. Ama Turabi ilgi alanı olan Sporu yapmak için çaba harcayınca artistik yapmış oluyor. :kiki: Güldürdü kız.
Hasan'ın olaya bakış açısı zaten değerlendirecegim bir şey değil. Adam odunun derdine düşmüş. :kiki:

Oyunda ise sanki bir ara yenecek gibiydik ama 1-2 aksama sonucu kaybettik. Üzüldüm. İyiydiler bizimkilerde.

Hakan ile Turabi olayı ise git gide enteresan hala geliyor.:F

Merve sen ağlarken kız Allahım çok büyüksün diyordu, daha ondan haberin yok, Bernayı örnek gösteriyorsun. Asıl ondan haberin olsa şok yaşarsın...

NEYMIS NOTER TASTİKLİYMİŞ !! YALAN ISTE BIR ANDA SMS SIRALAMASI BU KADAR ANİ BIR ŞEKİLDE DEGISEMEZ !!!!!!!!

Yanlış hamle yaptınız. Serenayı yazmalıydınız. Hakanı nasılsa Merve söyleyecekti.

NEYMIS NOTER TASTİKLİYMİŞ !! YALAN ISTE BIR ANDA SMS SIRALAMASI BU KADAR ANİ BIR ŞEKİLDE DEGISEMEZ !!!!!!!!​
Oylama doğru. Bak şimdi Hakan ve Serenayın oyları nasıl artacak. Çünkü herkes yazılacağını biliyor.

Hakan gercektende irkciymis. Bernaya turk meselesini söylemisti ve Pascal konusundada turkculukten söz etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU