Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış hamle yaptınız. Serenayı yazmalıydınız. Hakanı nasılsa Merve söyleyecekti.

NEYMIS NOTER TASTİKLİYMİŞ !! YALAN ISTE BIR ANDA SMS SIRALAMASI BU KADAR ANİ BIR ŞEKİLDE DEGISEMEZ !!!!!!!!​
Oylama doğru. Bak şimdi Hakan ve Serenayın oyları nasıl artacak.
Özlem ve Bozok'tan bahsediyorum
Serenay ve Hakan konusunda katılıyorum sana 😉

konsey çok heyecanlı topu alan gol atıyor anıl bile seranaya gol attı))) konsey bitmeyecek sandım bir an)))

ama en büyük golü acun bizim forumdaki komplocu kardeşlere attı))) . kılıçdaroğlu bile notere gidiyor ona inananlar acuna inanmıyor adam belgesini koymuş isteyen yastığını altına koysun bu golün hatırası olarak saklaain))))

İkisi de aynı yere çıkıyor. Herkes Bozokun adı yazılacağını tahmin etti ve Turabi taraftarları Bozoka yüklendi sms için.

Özlem ise tahmin edilmeyecek bir isimdi. Bu nedenle oy atılmadı.

İkisi de aynı yere çıkıyor. Herkes Bozokun adı yazılacağını tahmin etti ve Turabi taraftarları Bozoka yüklendi sms için.

Özlem ise tahmin edilmeyecek bir isimdi. Bu nedenle oy atılmadı.
Ya bilmiyorum özlemin oyu hep yüksekti
O hafta Begüm , sahra nin oylarida düşmüş , duygu çetinkaya Begüme hep destek verdi ama kız o hafta ne hikmetse 5.oldu
Madem turabiciler bu kadar güçlü Bozok sonunculuktan 4.siraya yükseltiyorlarsa turabi neden 2.oluyor ?? 1.neden olamıyor??

Serenay birinci olacak bence bu hafta. Pascal'ın ismini verecektir. Bana göre elenen isim Pascal olacak.

Serenay çok güzel konuştu. Merve Aydın bu tavırlarıyla ne kadar devam edecek bilmiyorum ama kendi gruplarından adamlar elenmeye başlandığında ve dokunulmazlık sembolünü kazanamadığı taktirde SMS'e çıkacak haberi yok. İyi yarışmacı olabilir ama davranışları hiç iyi değil. :)

Dokunulmazlık sembolünü alan yani Merve'de isim söylüyecek demi ?

seranay birinci olmazsa hakan gider
isler karisacak. Diyelim anil birinci oldu ve serenayi söyledi. Merve kimi söyleyecek? ucuncu cikacak adayin gitme ihtimali oldukca yuksek. Ben serenay ve Hakan eslesmesinde sadece ikisi olsa Serenay gider diye dusunuyorum. Dengeler acisindan hakanin kalmasi ve Serenayin gitmesi gerekir.

hakan yüreğin yemedi di mi anıl'ı yazmaya güya geçen konseyde anıl'ı yazıcam demişti. :kiki:

Acun Hakan'ı eletmez bunu söylim Serenay yada Pascal sanki gidecek gibime geliyor. :)

isler karisacak. Diyelim anil birinci oldu ve serenayi söyledi. Merve kimi söyleyecek? ucuncu cikacak adayin gitme ihtimali oldukca yuksek. Ben serenay ve Hakan eslesmesinde sadece ikisi olsa Serenay gider diye dusunuyorum. Dengeler acisindan hakanin kalmasi ve Serenayin gitmesi gerekir.
aynı adayı soyleyebiliyorlar. anıl da merve de seranayi söyler hakan gider. ama seranay birinci olursa seranay hakanı kurtarmak için berna yada pascali söyler merve de kimi söylerse söylesin hakan kalır. seranay son showu dan sonra ergenler smsye boğar birinci çıkma olasılığı yüksek))))

Sero'da birinci olabilir bak Hakan'da bu hafta çok ön plandaydılar işler karışık :D

Yanlış hamle yaptılar ünlüler.

Serenayın ismini söylemeliydiler. Nasılsa her ihtimalde Merve Hakanı söyleyebilirdi. Serenay 1. Olsa bile. Şimdi Serenay 1. Olursa ki olacak, boşuna ağlamadı ya o kadar, Merve isim söylemek istemediğini söyleyecek. Dolayısıyla yine Pascal gidecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...