Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merve'nin tek derdi Serenay olmuş 2 lafından birisi Seranay.

seranay yeter millet annesinden babasından soğuyacak. yeter annenin kullandın. çok bagliymis annesine))) diğerleri kavuktan mi doğdu))

Serenay anne diye de bağırır baba diyede bağırır ! Bundan Merve ye yada Pascala ne ki ! Onlar niye karışıyor anlamıyorum
Kız survivor da yarışıyor istediğini der çok saçma ya :)

Mervoşlar birbirini sıvazlıyor.:F Kız seni gömdü. Yani sen hiç bu konuları bilmezsin girme bence de.:A

serenay haklı tutturdular serenay anne anne diyor diye. sizene.hassas bi konu. oda böyle uzatır mevzuyu.

seranay yeter içim şişti)))
birader sen şişmekten ne anlarsın kaç haftadır aynı eleştiriyi yazıp duruyosun sanane istediğini söyler kız annesine hitap ediyor öyle motive oluyor inan ya da inanma sev ya da sevme saygı duy yeter

Valla ya şimdi ben anne anne diye bağırsam , merve ve Pascal bana karışsa yok anne deme diye
Ben ne diyorsun sen derim ! Sonuçta serenay bir bayan yahu bayanlar duygusaldir , merve de her oyunda ağlıyor nasıl serenaya bu kadar acımasızca elestiri yapıyor. !

hakan hala ırkçılıga kayıyor, Pascala yüklendiği konu bile aşırı milliyetçilik

Dün gece konseyi izleyebildin mi? :X
bir yerden sonra kapattım o iğrenç insanlara tahammül edemedim aga ben böyle rezalet bu kadar riyakarlık görmedim serenay a o kadar haksız yere yüklendiler ki ya ben burda ifrit oldum ama elden gelen birşey olmuyor tabi 😉

Her lafi Kurtlar Sofrasi ya. En büyük kurt sensin Serenay. Yok 4 yaşında annesi diz çökmüş de yok bilmem ne. Çok dizi izledin, oyunculuğun da mükemmel.

Annene bu kadar bağlıysan geçen sene Kıbrısa geç kaldığı için herkesin içinde neden bağırdın annene? Herkes biliyor bunu.

Sen zaten hasta anneni düşünseydin onun hasta halinde seni izleyip üzüleceğini bilip ağlamamalısın. Sen kime oynuyorsun? Beni kandıramazsın.

bir yerden sonra kapattım o iğrenç insanlara tahammül edemedim aga ben böyle rezalet bu kadar riyakarlık görmedim serenay a o kadar haksız yere yüklendiler ki ya ben burda ifrit oldum ama elden gelen birşey olmuyor tabi 😉
Bu yarışmayı en rahat izleyen benim. Çünkü dedikoduları hiç takip etmiyorum. Konseyde de gidici kim onu merak ediyorum. :X

Her lafi Kurtlar Sofrasi ya. En büyük kurt sensin Serenay. Yok 4 yaşında annesi diz çökmüş de yok bilmem ne. Çok dizi izledin, oyunculuğun da mükemmel.

Annene bu kadar bağlıysan geçen sene Kıbrısa geç kaldığı için herkesin içinde neden bağırdın annene? Herkes biliyor bunu.

Sen zaten hasta anneni düşünseydin onun hasta halinde seni izleyip üzüleceğini bilip ağlamamalısın. Sen kime oynuyorsun? Beni kandıramazsın.

Karadayı reklamında izliyorum, oyun başlasada bir an önce izleyebilsem. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...