birader sen şişmekten ne anlarsın kaç haftadır aynı eleştiriyi yazıp duruyosun sanane istediğini söyler kız annesine hitap ediyor öyle motive oluyor inan ya da inanma sev ya da sevme saygı duy yeterseranay yeter içim şişti)))
Dün gece konseyi izleyebildin mi?inşallah bütün ödül oyunlarını gönüllüler alır o merve aydın, anıl, berna ,pascal denilen zavallı yaratıklar mutlu olmasın
bir yerden sonra kapattım o iğrenç insanlara tahammül edemedim aga ben böyle rezalet bu kadar riyakarlık görmedim serenay a o kadar haksız yere yüklendiler ki ya ben burda ifrit oldum ama elden gelen birşey olmuyor tabi 😉Dün gece konseyi izleyebildin mi?![]()
Bu yarışmayı en rahat izleyen benim. Çünkü dedikoduları hiç takip etmiyorum. Konseyde de gidici kim onu merak ediyorum.bir yerden sonra kapattım o iğrenç insanlara tahammül edemedim aga ben böyle rezalet bu kadar riyakarlık görmedim serenay a o kadar haksız yere yüklendiler ki ya ben burda ifrit oldum ama elden gelen birşey olmuyor tabi 😉
%50 hakan %25 pascal %20 bernaBu yarışmayı en rahat izleyen benim. Çünkü dedikoduları hiç takip etmiyorum. Konseyde de gidici kim onu merak ediyorum.![]()