Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duygu Reis yine kavga da. :(

Duygu gerçekten çok itici, çekilecek bir kız değil. :D

Survivor'ın başlarında ünlülerin kazanması ve bunu seriye bağlamaları bir Survivor klasiği haline geldi resmen. :D Üzülüyorum gönüllülere. :A

Ünlüler süper takım oldular, Hakan da müthiş uyum sağladı takıma. :Z

@Maskeli Fedai duyguma laf atma asıl itici turabi saçma sapan hareketler yaparken düşüyordu çok güldüm ona be :D

Nadya ve Begüm mükemmel.Ahmet de ısınacak yavaşla.Almeda yavaştan ısınıyor :)

hasan maşallah bedavadan puanları veriyor. :D ünlüler 3'de 3'e çok yakın ama bitmedende hemen sevinmemek lazım geçen sene bunun örnekleri çok gördük. :D

taner nası şampiyon olmuş ya inanılmaz güçsüz.

fulya fena değil. sero geçen sene beni deli ediyordu. farkı açıyor ama sonradan panikliyor oyunu uzatıyor rakip yetişiyo yine son anda kazandı.

@Bully çok kavgacı gibi görünüyor olabilir ama onlar sataşıyor aga duyguya duygunun hakkını hep araması kimseye boyun eğmemesi onu tutmam için bir sebep bence aslında sende sevebilirsin kız haklı ve de turabiden daha delikanlı :D

Daha sahalara donmedim :A @Bully
Dönme zaten kal böyle. :A

@Bully çok kavgacı gibi görünüyor olabilir ama onlar sataşıyor aga duyguya duygunun hakkını hep araması kimseye boyun eğmemesi onu tutmam için bir sebep bence aslında sende sevebilirsin kız haklı ve de turabiden daha delikanlı :D
Aga Duygu delikanlı olabilir belki tamam ama oyunlarda yoktan yere tartışma yaratıyor, olay çıkartıyor kız, sinir oluyorum ben . :D

Gönüllüler adasını birbirine katacak belli. :F

FB_IMG_1424724979889.jpg

İşte survivor ilk gün ve gecesinin em çok konuşulanları. :X

Duygu'ya Hakan'à güldüm. :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...