Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kızlardan:Begüm,Nadya,Almeda
Erkeklerden: Ahmet

alsın ya :)

yarın ki oyun ne saçma birşey öyle ya hepsi birden savaşa gider gibi yardıryor :F

Serenay'dan sonra Hakan'ı destekliyorum diyebilirim. :) Hem güçlü hem de Saygılı... Sonuna kadar olaylarda Hakan haklı. Omuz atmak ne demek? Turabi çok terbiyesizleşiyor hiç beğenmiyorum o davranışlarını... Hakan Forever. :X

Yarın'ı merakla bekliyorum herkes kendisi için savaşıyor. Bakalım en iyi erkek ve en iyi bayan yarışmacı kim miş? :X #favorimSerenay

@Bully senin Hakan hırbo'yla kapışıyo :D

Bu arada senin tutuğun adamlar ada'dan karşı takıma geçiyor Akın'da olduğu gibi birde hırboy'la takışıyo benzerlikler çok :F

@KayıpSehir anlamadım kendileri için savaşaklar da niye hepsi aynı anda yarışıyor sırayla yarışsınlar saçma olmuş :D

@sokak sanati @eskici

bugün kaç oyun vardı kimler iyiydi oyunlar hangi günler nasıl oluyor kısa bi özet geçsenize ya evde açmıyolar izleyemiyorum netten bakarım belki :D

@takas aga 2 oyun vardı biri ödül biri dokunulmazlıktı 2 sini de ünlüler kazandı hakan ve pascal 2 oyunda da çok iyiydi doğukan da iyiydi kızlardan oyunlarda öne çıkan pek yoktu hırbo turabi ilk oyunda çok kötüydü zaten 1 tur oynadı sonra da çıktı dok. oyununda fena deildi ama son oyunda ahmet dursun turabiyi gömdü yarın bireysel oyun var hırboyla hakan kapışıyor :D

Ben bu aksami izlemedim @takas yarın netten bakıcam.:X
izlemeyip bu kadar yorum mu yapıyosun Maşallah :D
@takas aga 2 oyun vardı biri ödül biri dokunulmazlıktı 2 sini de ünlüler kazandı hakan ve pascal 2 oyunda da çok iyiydi doğukan da iyiydi kızlardan oyunlarda öne çıkan pek yoktu hırbo turabi ilk oyunda çok kötüydü zaten 1 tur oynadı sonra da çıktı dok. oyununda fena deildi ama son oyunda ahmet dursun turabiyi gömdü yarın bireysel oyun var hırboyla hakan kapışıyor :D
ooo hakan reis formundan hiçbişey kaybetmemiş demek aga hakan hepsini toz eder orda sadece camoka hasan zorlu bence :D

turabi murabi fos boş boş konuşur anca hakan reis eğer geçen sefer ki gibi bi duruma uğramazsa kazanır favorimdir NET :d camoka hasana dikkat etmesi lazım tabi :d

@takas aga bence şu anda hakan hasandan iyi yarışıyor ama pascal ve doğukan da çok iyiler anıl da iyi hakan da çok akıllı bir adama benziyor bana öyle gibi geldi :D

@takas aga bence şu anda hakan hasandan iyi yarışıyor ama pascal ve doğukan da çok iyiler anıl da iyi hakan da çok akıllı bir adama benziyor bana öyle gibi geldi :D
aga hem çok akıllı hemde çok güçlüdür survivor kızlar erkekleri izlemedin galiba adamı nasıl yolladılar görseydin 7-8 erkek birleşti yolladılar o zaman sms te yoktu konseyde yolluyolardı adam kaç hafta dokunulmazlık kazanarak direndi ama kaybettiği anda postaladılar yoksa kesinlikle 1. o olurdu sonra onun desteklediği merve 1.oldu gerçi :D
aga camoka hasan açılmamıştır daha acayip bi adam o hangi yarış olursa olsun onu yenmek çok zordur :D diğerleri fasa fiso

@takas aga kızlar erkekleri sonlara doğru izlemiştim hakanın yarışlarını görmemiştim hasan hep kural ihlali yapıyor bu sene :D

@takas aga kızlar erkekleri sonlara doğru izlemiştim hakanın yarışlarını görmemiştim hasan hep kural ihlali yapıyor bu sene :D
aga öküz gibi camoka hasan oyun dayanmıyodur ona göre kurallar koymaları lazım :D
haftada 4 gün çok fazla takip etmem çok zor yarım yamalak bakarım artık yapacak bişey yok tüm gün survivor izleyemem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...