Hadiya kaçırmışım orasını .ss ben yeni açıldı zannetim ))) O zaman az bile ,ama fenada değil haniAy başında açıldı konu. 64 sayfanın 25i dün ve bugün yazılmış. Az bile.![]()
Hepsi savaşacak zaten.yarın ki oyun ne saçma birşey öyle ya hepsi birden savaşa gider gibi yardıryor![]()
izlemeyip bu kadar yorum mu yapıyosun MaşallahBen bu aksami izlemedim @takas yarın netten bakıcam.![]()
ooo hakan reis formundan hiçbişey kaybetmemiş demek aga hakan hepsini toz eder orda sadece camoka hasan zorlu bence@takas aga 2 oyun vardı biri ödül biri dokunulmazlıktı 2 sini de ünlüler kazandı hakan ve pascal 2 oyunda da çok iyiydi doğukan da iyiydi kızlardan oyunlarda öne çıkan pek yoktu hırbo turabi ilk oyunda çok kötüydü zaten 1 tur oynadı sonra da çıktı dok. oyununda fena deildi ama son oyunda ahmet dursun turabiyi gömdü yarın bireysel oyun var hırboyla hakan kapışıyor![]()
aga hem çok akıllı hemde çok güçlüdür survivor kızlar erkekleri izlemedin galiba adamı nasıl yolladılar görseydin 7-8 erkek birleşti yolladılar o zaman sms te yoktu konseyde yolluyolardı adam kaç hafta dokunulmazlık kazanarak direndi ama kaybettiği anda postaladılar yoksa kesinlikle 1. o olurdu sonra onun desteklediği merve 1.oldu gerçi@takas aga bence şu anda hakan hasandan iyi yarışıyor ama pascal ve doğukan da çok iyiler anıl da iyi hakan da çok akıllı bir adama benziyor bana öyle gibi geldi![]()
aga öküz gibi camoka hasan oyun dayanmıyodur ona göre kurallar koymaları lazım@takas aga kızlar erkekleri sonlara doğru izlemiştim hakanın yarışlarını görmemiştim hasan hep kural ihlali yapıyor bu sene![]()