ben turabiyi destekliyorum ama her yaptığı şeyede doğru dicek değilim.Hakan ile kavga ediyorlar fragmanlarda sen iyi dersen yanlış olmaz mı.@Billy Kane
ben turabiyi destekliyorum ama her yaptığı şeyede doğru dicek değilim.Hakan ile kavga ediyorlar fragmanlarda sen iyi dersen yanlış olmaz mı.@Billy Kane
destekliyorum diye her yaptığına doğru mu diyelim şimdi?Oldu canım.İyi olduğunda destekle kötü olduğunda sat.:ss Orada kesinlikle yanlışlık olmuştur. @Billy Kane
ooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffff.@Billy Kane neyse. Geçerken dengeyi kaybedip carpilir bence.
Bende soylemek isterim
mantıklııı hemen ön yargılı olmayalım arkadaşlar.@Billy Kane burada da düşmanlar var. Verme böyle laf ağızlarına.Sonrà savunamiyorum.
Bence bilmeyerek oldu sonrasında o atar yapınca atarım babasını ben yaparım dedi Turbo ve devam etti.![]()
Hakan yarışmanın formatını değiştirip sms getirtmiş biri.Dönüm noktası olan bir yarışmacıdır.Bazıları boş boş ötsün. 😀Lutfen biraz neyin ne olduguna bakin, siz nasil gormek istiyosaniz o gozle degil! Turabi Hakan gibi adamin tirnagi etmez, oyunlarda desen onde, davranislarda desen oyle. Saygili birisini terbiyesiz ve halka oynayan birinle karsilastirmayin, ayrica bu aksam yayinlanacak olan bolumde de yaptigi sey hicbir sekilde desteklenemez.
Odul oyununu unluler 10-6 kazandilar, odulleri ise digerlerinin iki kati erzak almakti. Dokunulmazligi da unluler 7-4 kazandilar ama soyle bir sey var haftaya yine dokunulmazlik olacak eger onu gonulluler kazanirsa kucuk bir oyun yine oynayacaklarmis ve artik onu alan dokunulmazlik sahibi olacak, yani aksamki olan yarisi idi. Hakani gonderdiler ama oyunlarda su an en iyilerinden birisi.Dün ki bölümü kisa bir özet gecebilen olacak mi acaba?
Kim oyunlari kazandi (takim olarak) ve kim elendi veya öbür takima gecti falan filan?
Dün ki bölümü kisa bir özet gecebilen olacak mi acaba?
Kim oyunlari kazandi (takim olarak) ve kim elendi veya öbür takima gecti falan filan?
@sokak sanati maşaalah sende de ne çene varmış)))) herkese laf yetiştiriyorsun
bende hakanı desdekliyorum diyecem ama senin anti hakan yorum bombardımanından korkuyorum
şaka bir yana ben doğukan mançoyu desdekliyorum
))) benim açımdan kesinlikle survıvorun en büyük favorisidir
![]()
iyi o zaman allah mübarek etsinTurabi oyunlarda başarılıydı ve onun ismini bugüne kadar yazan bir Ekrem birde Yiğit vardı. Yiğitte bir kez yazdı. Yani öyle bir olay olmazdı. Dikkali izleyelim boş teorilerinizi tartıştırmayın bana.
Hee tek rahra desteklemiyordu. Berna ilede arası iyiydi. Ertunga ilede. Müge ilede şimdi unuttuğum bir çok isimlede arası iyiydi. Hem bireysel dokunulamzlığıda kazanıyordu.)
: Aha bak güldüm.
Hakan'ı desteklemede ne yaparsan yap.Doğukan'da ünlüleden olduğu için pek tasvip etmiyorum ama sorunu yok şimdilik. Zaten onun SMS'i falanda yok. Hilmi Cem ikiye katlamıştı finalde onu. Sıkıntı çıkmaz ondan.
Çenem konusunda Survivor olunca böyle oluyor bana.Fanlığı dibine kadar yaşıyorum.
![]()