geçen oyunda adam iki oyun kazandı. bu oyunda Hassan bir topa el bile suremedi. geçen oyunlarda kaybetme nedeni turabinin oynamaması yoksa tanerden dolayı değil. ş
Yok artık topu topu 5 oyun falan kazanmıştır Taner. Hilmi gibi karaktersizleri desteklemeye devam et sen. Hayırlı işler.Gönüllüler kazandı.Turbo ve Hilmi yedikce ayrı bir mutlu oldum@china_shangai
Hasan oynamadan döneryedi.Demek ki 1.oldum hhavasından çıkamamış @beyazsoy
@sürgünüm Hilmiye laf atma
Hasan yine kafanızı utuluyor
Beni bırak tüm Türkiye görüyor karaktersizleri. Sadece ergenler destekliyor Hilmicem'i.Turabi'yé olan nefretinden dalaşı kurduğun cümleleri görsen öyle yapmadığını görürdün. @sürgünüm
Abi ergenler Bile Hilmi 5.yapti onlar bile Hilmiyi desteklemiyor artık düşün yani Hilminin haliniBeni bırak tüm Türkiye görüyor karaktersizleri. Sadece ergenler desrtekliyor Hilmicem'i.
Turoşşş kimde onu ben ciddiye alıp düşmanlık yapıcam.Turabi düşmanlığı sana herkese laf atma düşüncesi vermesin @sürgünüm
hasan şu spritticizi dövsün onun en büyük hayranı olacam bunlar kendilerini ne sanıyolar ya dünkü çocuklar adam olmuşTurabi'nin Hasanà karşı tavırlarıni kınıyoruz !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?