Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte o da var bu seneki yarışmacılar geçen senekinden daha iyi nadya olsun özlem olsun ona rağmen diyorum ki 1.olacak

Şuan ki durumu konuşalım bence. Sonra haya kırıklıkları falan yani.:A

Merve Aydin'in yeri sasirtici degil.Simdi sevmiyorsun diye camur atma. :)

Yenildiklerinin cogu da onde gelip topu atamamasi falan.

Ciğerim dün ki sonuçlarla kıyaslanınca garip oluyor.:X Yoksa ne derdim olur o hançerci ile.:kiki:

@sokak sanati nadya kim ya zaten bahane diye demiyim düzeltse rahat alır diyrum sadece ve de olum bu liste harbiden çok yanlış lan güldürdü beni toplama yapmayı becerememiş la adamlar :F

Nadya ilk survivor'ın finalist kadın yarışmacısı ve ünlülerin ağzından emdiği sütü burnundan getiren sempatik, güzel başarılı yarışmacı.:Z

Tabi ki öyle diyeceğim Anıl'a.:F [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] 'ın gerçek yüzü yakında.

Ayrıca sen mesaj yazmaya üşeneceğin için tehditlerin hiç gerçekçi değil.:F

[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]
okul çocuğuyuz olum yeni bitti ders. 😎 akşama görürsün sen. :F

okul çocuğuyuz olum yeni bitti ders. 😎 akşama görürsün sen. :F
Ünlüler gol yeyince sende tekme yemiş olacaksın.:F [HASHTAG]#disiaslanserenay[/HASHTAG] 1. olacak [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] oturduğu yerde kalacak.:F

Akşam ne yapacan bu arada.:A

Son düzenleme:
Ünlüler gol yeyince sende tekme yemiş olacaksın.:F [HASHTAG]#yesbeyesserenay[/HASHTAG] 1. olacak [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] oturduğu yerde kalacak.:F

Akşam ne yapacan bu arada.:A
seranay'ın 1. olması imkansız, tüm türkiye anıl'ın arkasında. :A ama 2. olabilir. :D

akşama anıl'ın turabi'yi gömüşünü izlicez. :Z

seranay'ın 1. olması imkansız, tüm türkiye anıl'ın arkasında. :A ama 2. olabilir. :D

akşama anıl'ın turabi'yi gömüşünü izlicez. :Z

Dün simiti indirdiler gönüllüler, Yarışta Almeda ölüyor sanırım, Ünlülerde ortalık karışmış ve biri denizde ölüyor sanırım yani 2 kayıp verdiğiniz bir günde oyun kazanmayı ve [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] 'in #turboturabi'ye karşı kazanmasını bekleme.:F

Serenay daha önce 1. olmuştu. Tabi kide beklenir bir şey.:Z

Dün simiti indirdiler gönüllüler, Yarışta Almeda ölüyor sanırım, Ünlülerde ortalık karışmış ve biri denizde ölüyor sanırım yani 2 kayıp verdiğiniz bir günde oyun kazanmayı ve [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] 'in #turboturabi'ye karşı kazanmasını bekleme.:F

Serenay daha önce 1. olmuştu. Tabi kide beklenir bir şey.:Z

kesin almeda yenmiştir sahra'yı, sahra'da sinirinden top atmıştır. :F

geçen sezon anıl yoktu, desteklicek adam akıllı biride yoktu. :D anıl fark atıcak sms'te sizde öyleee baka kalıcaksınız. :F

Lağğğnnn Survivor'da sunucu olmak için ne yapılması gerek.:F Çok heyecanlı sunarım haa. Acun'un yada Alp'in yerinde olsam ufff ne atraksiyon bee.:F @Bully @Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici @ABAY_06

Heee bu arada en iyiler listesi değişmiş.:A Merve Aydın dün 1 oyun kaybetti nasıl oluyor da 2.liğe yükseliyor şaka gibi.:F

Ekli dosyayı görüntüle 43700

@RevaN @GreatOttoman @hayret bi şey @china_shangai @Billy Kane @KayıpSehir @mrt-06 @HachiKo @Cengo @Fks14 @Reytinger @yigitt_00@melankolik @olizvel @eros @xemrexxx zirve belli 2. kim.:A
taner nerede?

Taner oynuyormu bu akşam :Z

Acun ensonunda olaya el koyucak sen buraya tatilemi geldin biraz oyun oyna sana zahmet olmazsa diyecek :F

@Billy Kane Anıl'ımı destekliyon :lol:

Anil dua ediyor konseyde.Istemedigi biri cikti galiba Fulya'nin karsisina. :(

Oynamıyor o nedenle yok Fulya ile.:F

kesin almeda yenmiştir sahra'yı, sahra'da sinirinden top atmıştır. :F

geçen sezon anıl yoktu, desteklicek adam akıllı biride yoktu. :D anıl fark atıcak sms'te sizde öyleee baka kalıcaksınız. :F

Anıl finali görememiş biri o nedenle rahatım ben. Survivor ALL Star'da şampiyonlar yarışıyor.:Z SMS2de de havayı alır o [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] .:A

serenay çok delikanlı kızsın be hayran olmamak elde değil.

Ahmet ve Merve Aydın'a o kadar sinir oluyorum ki artık Turabi'yi bile daha çok seviyorum diyebilirim. Umarım ikisi de elenir.

Ulan Ahmet sen kimsin ki Hakan'a beyinsiz diyorsun. Helal olsun Hakan'a Serenay'ın dediği gibi çok saygılı davrandı, efendiliğini bozmadı. Yoksa bir güzel dayak yerdi Ahmet. Merve Aydın da çok itici, hele o gülüşü var ya tam nefretlik.

Sonuna kadar Hakan-Merve Oflaz-Sero!

Hakan çok iyi dedin bu arada, sms'te Ahmet'le karşılaş ve onu ele, her türlü elersin zaten, arkandayız.

Hakan kendini ne sanıyor.Kulisçilere yer yok.İNŞALLAH HAKAN-MERVE OFLAZ-SERENAY-FULYA-DOĞUKAN'IN ELENDİĞİ GÜNLERİ HEMEN GÖRECEĞİZ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...