Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duygu'suz Survivor'un hiç bir tadı yok.. :(

Dün akşam ki oyunu izliyorum fark ettim de Gönüllüler bir takım şuan.:X

Berna bu seferde Diskalifiye olabilir.:F

Bu Hakan'ın aşk meşk olayı ney ya bi anlatın. :D

2010'da Gizem ile adada aşk yaşamıştı bunlar. Dünde yüzüğünü kaybetmiş. Gizem'im çok özledim falan diye ayak yapıyor.:F

Sahra ve Turabi başta olmak üzere tüm ekibimize tebrikler. Nasıl içim eridi onlar yerken.:bhr: [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] #sinsirellaünlüler

Ünlülere çok gülüyorum.:Z Çok zevkli oldu bu sene Survivor.:oley:

Gönüllüler'in keyfini Allah bozmasın. Seda güldürdü. Sahra - Özlem olayları mı yükselecek.:F

Anıl 22.14% (5766 oy)
Turabi 19.09% (4971 oy)
Serenay 12.31% (3,205 oy)
Merve Aydın 10.14% (2.640 oy)
Hilmicem 9.71% (2,530 oy)
Ahmet 4.84% (1,260 oy)
Seda 3.91% (1,019 oy)
Merve Oflaz 3.75% (976 oy)
Hakan 2.41% (628 oy)
Pascal 2.06% (536 oy)
Berna 1.79% (467 oy)
Hasan 1.65% (430 oy)
Begüm 1.47% (384 oy)
Sahra 1.19% (309 oy)
Doğukan 1.18% (307 oy)
Almeda 0.76% (199 oy)
Taner 0.48% (126 oy)
Özlem 0.47% (123 oy)
Nadya 0.42% (109 oy)
Bozok 0.13% (35 oy)
Fulya 0.09% (23 oy)

Toplam Oy: 26.043
Ahmet'in bu adar üst sıralarda yer alması enteresan. Halk oylamasında sonuncu yada sondan 1. olur.

Son düzenleme:
@sokak sanati heyecan yok ama bende turabici mi olsam acaba :D
[HASHTAG]#sinsirellaunluler[/HASHTAG] den bundan sonra bir cacık olmaz.:A [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] 'da boş çıktı bence en kötü ihtimal ile Begüm'ü falan seç .:A [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] [HASHTAG]#sinsirellaunluler[/HASHTAG] [HASHTAG]#tilkihakan[/HASHTAG] [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG]

@sokak sanati sakin ol çocuğum :D begümü zaten tutuyorum da kötü şu anda o neyse acun bugün o tahmin ettiğim saçma sapan senaryoyu uygularsa turabici olcam bende :D

Fragman çok fena.😱 [HASHTAG]#disiaslanserenay[/HASHTAG] çıldırmış sonunda. Ünlülerden en çok desteklediğim isim. Hadi bakalım iyice karışacak ortalık.:Z @KayıpSehir

Almeda'ya ne oluyor öyle.😱.Sahra sanırım Almeda'ya top attı.:F Ufff bölüme bak bee @eskici.:F

Bölümün sonunda denizde kalan kim bee. Ne oluyor öyle.:F

@eskici kapımız açık ama sen her an gol atabilirsin bize.:F Zaten ünlüler cidden bundan sonra iflah olmaz.:F En azından Ahmet, Fulya ve Merve gidene kadar bir birlik imkansız orada.:X

Son düzenleme:
@sokak sanati fragmanın nesi fena ya survivor tarihinde gördüğüm en kötü fragman. ben satıcılık yapmam merak etme :F

Lağğğnnn Survivor'da sunucu olmak için ne yapılması gerek.:F Çok heyecanlı sunarım haa. Acun'un yada Alp'in yerinde olsam ufff ne atraksiyon bee.:F @Bully @Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici @ABAY_06

Heee bu arada en iyiler listesi değişmiş.:A Merve Aydın dün 1 oyun kaybetti nasıl oluyor da 2.liğe yükseliyor şaka gibi.:F

ıqvmwpi.png

@RevaN @GreatOttoman @hayret bi şey @china_shangai @Billy Kane @KayıpSehir @mrt-06 @HachiKo @Cengo @Fks14 @Reytinger @yigitt_00@melankolik @olizvel @eros @xemrexxx zirve belli 2. kim.:A

@eskici nasıl kötü.😱 O denizde boğulan gibi bir şey var daha ne olsun.:F Ayrıca Sero heyecanlandırdı.:Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...