Maskeli Fedai
Favori Üye
Yaw he hee.@sokak sanati hikaye onlar ya her bölüm birine bir şey oluyor yalan bence![]()
ben demiştim haftaya zirvede olur mervemLağğğnnn Survivor'da sunucu olmak için ne yapılması gerek.Çok heyecanlı sunarım haa. Acun'un yada Alp'in yerinde olsam ufff ne atraksiyon bee.
@Bully @Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici @ABAY_06
Heee bu arada en iyiler listesi değişmiş.Merve Aydın dün 1 oyun kaybetti nasıl oluyor da 2.liğe yükseliyor şaka gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 43700
@RevaN @GreatOttoman @hayret bi şey @china_shangai @Billy Kane @KayıpSehir @mrt-06 @HachiKo @Cengo @Fks14 @Reytinger @yigitt_00@melankolik @olizvel @eros @xemrexxx zirve belli 2. kim.![]()
şimdi de 2.sırada 1-2 bölüme 1.olur yine benceMerve geçen sene en çok yüzde alan yarışmacıydı. Noldu?
ben demiştim haftaya zirvede olur mervem
hiç te bile hala çok başarılı %73 zaten yüzdesi geçen senede %75 falandıOyunlarda eskisi gibi başarılı değil artık. Sahra'da yarışa döndü, Nadya'da zorluyor yani işi zor.![]()
hiç te bile hala çok başarılı %73 zaten yüzdesi geçen senede %75 falandı
o biraz zor işte göreceksiniz bak merve yine 1.olacakBu seneyi yorumluyoruz. Bu haftaya kadar zirveye en yaklaştığı istatistik bu ve Sahra ile hiç karşılaşmadı bu hafta o nedenle yükseldi. Bence %60'larda gezer. Berna en iyi kız olmaya devam eder.
@sokak sanati sahradan başka zorlayan yok laga luga yapma burda atışlarını düzeltse yine zirveyi alır rahat![]()
o biraz zor işte göreceksiniz bak merve yine 1.olacak
Sinsirella @sokak sanati)))
ayrıca sen neden sahrayı daha başarılı göstermeye çalışıyosun ki geçen sene karşılaştıkları oyunları %60-65 falan merve aldı, sahra yok diye yükseldi diyosun ya![]()
işte o da var bu seneki yarışmacılar geçen senekinden daha iyi nadya olsun özlem olsun ona rağmen diyorum ki 1.olacakSadece Sahra'nın ismi geçmiyor orada. Nadya'da var. Nadya başarılı bir isim ayrıca geçen yıl Müge ile yarışıyordu.![]()
Merve Aydin'in yeri sasirtici degil.Simdi sevmiyorsun diye camur atma.Lağğğnnn Survivor'da sunucu olmak için ne yapılması gerek.Çok heyecanlı sunarım haa. Acun'un yada Alp'in yerinde olsam ufff ne atraksiyon bee.
@Bully @Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici @ABAY_06
Heee bu arada en iyiler listesi değişmiş.Merve Aydın dün 1 oyun kaybetti nasıl oluyor da 2.liğe yükseliyor şaka gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 43700
@RevaN @GreatOttoman @hayret bi şey @china_shangai @Billy Kane @KayıpSehir @mrt-06 @HachiKo @Cengo @Fks14 @Reytinger @yigitt_00@melankolik @olizvel @eros @xemrexxx zirve belli 2. kim.![]()
Yenildiklerinin cogu da onde gelip topu atamamasi falan.hiç te bile hala çok başarılı %73 zaten yüzdesi geçen senede %75 falandı