Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Dursun bir an önce defolup gitmeli bu adadan, yeminle sinirlerim tavan yaptı onu görmeye tahammülüm yok.

@sokak sanati Anıl'a sinsi diyordun ya haklıymışsın adam toplantı yapalım diyip kavgayı başlattı ve köşeye çekildi. Tam bir korkak, böyle Survivor olamaz.

Ahmet'e aşırı sinir oldum. Ne büyük bir saygısızlık. Hakan'a helal olsun. İnşallah şu Hakan ve Serenay'n grubu eler şunu.

Bu arada fragman da kime ne oluyordu öyle. 😱

anıl en doğru olanı yaptı ama böyle olacağını tahmin etmedi, o istedi sorunlar çözülsün bazı sorular cevaplarını bulsun ama kavga çıktı ne yapsaydı yani o da mı kavgaya dahil olsaydı

Suda fenalaşan Hakan galiba, umarım ciddi bir şey değildir. :(

Ne şanssız bir adam ya, başına gelmeyen kalmadı.

Bu arada şunu fark ettim ada konseyi tanıtımlarında Anıl içinden dua okuyor. Karşı gruptan iki kişi arasında oylama olacaksa böyle dua etmezdi. Büyük ihtimal Hakan , Merve Oflaz veya Serenay birinci oldu ve karşı gruptan birisinin ki büyük ihtimal Ahmet olacak ismini söylediler. Doğukan'da birinci olduysa o da söyleyebilir. Ama sonucun pek değişeceğini sanmıyorum . Fulya elenir.

Korkak hırbo oynamıyor galiba :A

Hakan atışları yapamadı :T:

Hakan önde olup da kaybedince nasıl üzülüyorum var ya :(

Helal Merve aldı :Z

Ne güzel yağmur yağıyor :D

Taner'i oyun oynarken gördüm ya :kiki:

Genç arkadaşlarım bu ünlülere saldırmışlar.:F Sonunda Merve ve Ahmet'in nasıl biri olduklarını ve geçen sene Sero'dan bir itibar neler yaptıklarını gördüler. Çok iki yüzlü ve acayip çıkarcı tipleri artık görüntü ve süper oldu.:X @Bully bu gidişleri gönüllülere fan clup'a alırız seni hatta Turabi fan Clup'a.:Z

@hayret bi şey Turabi'de 1. olmak için öyle dua ediyordu Anıl'da belki öyle heyecana girmiş olabilir ama umarım öyle olmaz.:Z

Ah Doğu ah şu atış oyunlarında ne kadar becereksiz bu adam ya :(

Genç arkadaşlarım bu ünlülere saldırmışlar.:F Sonunda Merve ve Ahmet'in nasıl biri olduklarını ve geçen sene Sero'dan bir itibar neler yaptıklarını gördüler. Çok iki yüzlü ve acayip çıkarcı tipleri artık görüntü ve süper oldu.:X @Bully bu gidişleri gönüllülere fan clup'a alırız seni hatta Turabi fan Clup'a.:Z

@hayret bi şey Turabi'de 1. olmak için öyle dua ediyordu Anıl'da belki öyle heyecana girmiş olabilir ama umarım öyle olmaz.:Z
Ne alaka :A

Turabi ile olan husumetim devam ediyor ve edecek. :D Ama Ahmet ve Merve Aydın'dan nefret ediyorum o konuda birleşebiliriz. :A

Taner'in istatistigi %100'u zorluyor asdfghjks.

Taner yüzde yüz performansla oynuyor helal olsun. :F Bu galibiyet ona 1 ay yeter. :F

Ne alaka :A

Turabi ile olan husumetim devam ediyor ve edecek. :D Ama Ahmet ve Merve Aydın'dan nefret ediyorum o konuda birleşebiliriz. :A
Bir müddet kafa rahat yani benim.:Z Hakan'a artık laf çarptiryacağım en azından [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#millisaticimerveaydin[/HASHTAG] gidene kadar.:F Ahmet ölü zaten. Fena çakılacak.:F

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...