Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taner simitlerinin birini ihtiyacı olan bir arkadaşına verseydi bari. :F

Taner geldiğin enerji ile duruyorsun Allasen, yerdeki hayvanların senden çok ihtiyacı var. Adam kilo alıp dönecek. :D

Ünlüler hala paramparçalar ya. Birleşin ağa kaybettiniz hala ayrılar. Böyle daha çok kaybedersiniz.

Ünlüleri Ahmet Dursun karıştırıyor. Merve Aydın'da ona uyunca durum farklı barakaların olmasına kadar taşındı. Fulya'da ayrı bir mikser. Bu üçlü bir şekilde takımın motivasyonunu düşürüyor. Motivasyon olmazsa oyun kazanamazlar.

oyunu yine kaybettik :( merve oflaz dedi anıl niye orada söyledi diye e ne yapacak alp sordu yalan mı söylesin gerçek neyse onu söyledi

ahmet dursun , merve aydın takımı mahvettiler

Ünlülerin durumuna çok üzülüyorum.Fulya gitse belki bi nebze rahatlarlar. :(

Anıl'ın açıklaması saçma ve gereksizdi. Takımın ne kadar kötü durumda olsa bile bunu karşı takıma belli etmemeye gayret etmen lazım.

Merve Aydın bugün çok antipatimi kazandı. Ortalığı çok karıştırıyor.

Umarım Fulya gitmez yarın o Hakanların grubuna lazım. :A

Sero döktürüyor fragmanda. :Z

Hakan ve Sahra tartışıyorlar Sahra akıllı olsun. :A

Yarınki oyun da tam Hakan'lık başarılı olacak inşallah. :D

ahmet dursun tam bir mikser merve aydın da ondan geri kalmıyor bu ikisinin bir an önce gitmesi lazım sinir oluyorum artık turabi ye falan kızmaya zaman kalmıyor

off yemin ediyorum sıkıldım survivoru izlemekten acun senaryoyu çok bozdun ya fragmanı da hiç beğenmedim duygusuz survivor bir hiç ya :( dimi @Yiğitt :D

Anıl konuşması ezbere konuşma yine. Abi konuşmayı öğrenip geleydin keşke)))

Konseyde sasiran yoktu fragmanda.Demek ki Fulya gidiyor. :Z:Z

Acun bence Taneri uyarmıştır oynaması konusunda.

Taner biraz daha oynamasaydı civ-civ çıkacaktı, dolayısıyla onlar da civ-civi büyütüp yiyeceklerdi. Yumurtaların soğuması gerek azıcık.

Serenay'ımı ağlatanlar yarın cevabını alacaklar. Allah büyüktür dualarımız Serenay'la.
Serenay - Hakan - Merve Oflaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...