Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sokak sanati anılla ne alakası var bunun herkese bir şey olmuş gibi yapıyorlar heyecan olsun diye ama olmuyor

@sokak sanati anılla ne alakası var bunun herkese bir şey olmuş gibi yapıyorlar heyecan olsun diye ama olmuyor

Merve geçen sene en çok yüzde alan yarışmacıydı. Noldu?

Merve çöküşlerde.
Geçen Yıl Berna biraz daha kalsa Merve geçen yıl bu kadar coşamazdı.

ben demiştim haftaya zirvede olur mervem

Merve geçen sene en çok yüzde alan yarışmacıydı. Noldu?
şimdi de 2.sırada 1-2 bölüme 1.olur yine bence

@sokak sanati sahradan başka zorlayan yok laga luga yapma burda atışlarını düzeltse yine zirveyi alır rahat

hiç te bile hala çok başarılı %73 zaten yüzdesi geçen senede %75 falandı

Bu seneyi yorumluyoruz. Bu haftaya kadar zirveye en yaklaştığı istatistik bu ve Sahra ile hiç karşılaşmadı bu hafta o nedenle yükseldi. Bence %60'larda gezer. Berna en iyi kız olmaya devam eder.

@sokak sanati sahradan başka zorlayan yok laga luga yapma burda atışlarını düzeltse yine zirveyi alır rahat

Nadya'da yenebiliyor ara ara. İşte Sahra olmadığı için yükseldi haftaya düşer. Ayrıca buda mazeret mi yani bana ne atışına doğru yapsın.

o biraz zor işte göreceksiniz bak merve yine 1.olacak

Takım genel olarak çökmüşken bu biraz zor bence.

Geçen yıldan @Billy Kane 'in mirası.

ayrıca sen neden sahrayı daha başarılı göstermeye çalışıyosun ki geçen sene karşılaştıkları oyunları %60-65 falan merve aldı, sahra yok diye yükseldi diyosun ya

ayrıca sen neden sahrayı daha başarılı göstermeye çalışıyosun ki geçen sene karşılaştıkları oyunları %60-65 falan merve aldı, sahra yok diye yükseldi diyosun ya

Sadece Sahra'nın ismi geçmiyor orada. Nadya'da var. Nadya başarılı bir isim ayrıca geçen yıl Müge ile yarışıyordu.

@sokak sanati nadya kim ya zaten bahane diye demiyim düzeltse rahat alır diyrum sadece ve de olum bu liste harbiden çok yanlış lan güldürdü beni toplama yapmayı becerememiş la adamlar

Merve Aydin'in yeri sasirtici degil.Simdi sevmiyorsun diye camur atma.

hiç te bile hala çok başarılı %73 zaten yüzdesi geçen senede %75 falandı
Yenildiklerinin cogu da onde gelip topu atamamasi falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...