Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duygu'suz Survivor'un hiç bir tadı yok..

Dün akşam ki oyunu izliyorum fark ettim de Gönüllüler bir takım şuan.

Berna bu seferde Diskalifiye olabilir.

Bu Hakan'ın aşk meşk olayı ney ya bi anlatın.

2010'da Gizem ile adada aşk yaşamıştı bunlar. Dünde yüzüğünü kaybetmiş. Gizem'im çok özledim falan diye ayak yapıyor.

Sahra ve Turabi başta olmak üzere tüm ekibimize tebrikler. Nasıl içim eridi onlar yerken.
[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] #sinsirellaünlüler

Ünlülere çok gülüyorum.
Çok zevkli oldu bu sene Survivor.

Gönüllüler'in keyfini Allah bozmasın. Seda güldürdü. Sahra - Özlem olayları mı yükselecek.

Ahmet'in bu adar üst sıralarda yer alması enteresan. Halk oylamasında sonuncu yada sondan 1. olur.

Son düzenleme:
@sokak sanati heyecan yok ama bende turabici mi olsam acaba
[HASHTAG]#sinsirellaunluler[/HASHTAG] den bundan sonra bir cacık olmaz.
[HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] 'da boş çıktı bence en kötü ihtimal ile Begüm'ü falan seç .
[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] [HASHTAG]#sinsirellaunluler[/HASHTAG] [HASHTAG]#tilkihakan[/HASHTAG] [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG]

@sokak sanati sakin ol çocuğum
begümü zaten tutuyorum da kötü şu anda o neyse acun bugün o tahmin ettiğim saçma sapan senaryoyu uygularsa turabici olcam bende

Fragman çok fena.😱 [HASHTAG]#disiaslanserenay[/HASHTAG] çıldırmış sonunda. Ünlülerden en çok desteklediğim isim. Hadi bakalım iyice karışacak ortalık.
@KayıpSehir

Almeda'ya ne oluyor öyle.😱.Sahra sanırım Almeda'ya top attı.
Ufff bölüme bak bee @eskici.

Bölümün sonunda denizde kalan kim bee. Ne oluyor öyle.

@eskici kapımız açık ama sen her an gol atabilirsin bize.
Zaten ünlüler cidden bundan sonra iflah olmaz.
En azından Ahmet, Fulya ve Merve gidene kadar bir birlik imkansız orada.

Son düzenleme:
@sokak sanati fragmanın nesi fena ya survivor tarihinde gördüğüm en kötü fragman. ben satıcılık yapmam merak etme

Lağğğnnn Survivor'da sunucu olmak için ne yapılması gerek.
Çok heyecanlı sunarım haa. Acun'un yada Alp'in yerinde olsam ufff ne atraksiyon bee.
@Bully @Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici @ABAY_06

Heee bu arada en iyiler listesi değişmiş.
Merve Aydın dün 1 oyun kaybetti nasıl oluyor da 2.liğe yükseliyor şaka gibi.

@RevaN @GreatOttoman @hayret bi şey @china_shangai @Billy Kane @KayıpSehir @mrt-06 @HachiKo @Cengo @Fks14 @Reytinger @yigitt_00@melankolik @olizvel @eros @xemrexxx zirve belli 2. kim.

@eskici nasıl kötü.😱 O denizde boğulan gibi bir şey var daha ne olsun.
Ayrıca Sero heyecanlandırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...