Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@beyazsoy neden olmasın ayrıca dizi izlemeyi seviyorum @Maskeli Fedai senaryom tuttu bak yarın ki dokunulmazlık oyunu senaryomu doğruladı bakalım daha ne kadar tutturacam :F

@sokak sanati bence kıvranıyor demeyelim turabi karşısında bu kadar dayanması bile başarı bence adam 170 kilo taşıyor daha ne yapsın harbi sağlam adammış :D

Sana diyecek laf biliyorum harbinden ban yerim kendimi tutuyorum

Acun yarışma için iki tarafında kazanacağı oyun koyar ama sen kalkıp o senaryo bu senaryo dersen :)/@eskici

@beyazsoy neden olmasın ayrıca dizi izlemeyi seviyorum @Maskeli Fedai senaryom tuttu bak yarın ki dokunulmazlık oyunu senaryomu doğruladı bakalım daha ne kadar tutturacam :F
Bu tahminleri tutturmak kolay. Diyoruz ya Acun oyunlarla müdahale ediyor. Kimim hangi oyunda kuvvetli ona gore oyun veriyor. Biz diyoruz ki oyunlar kurgu oyuncular gerçek sonuçta bu TV programı heyecanlı olacak

Değim gibi tolga gecen sene oynadı herkes hemen farketti.

@Maskeli Fedai de kanki özelden yaz ne diyeceksen benim için sıkıntı yok ben gerçekleri konuşuyorum :F

@eskici ama senin hesaba göre Turabi'nin adamlığının yanından bile geçmiyor çünkü resmen ağlayacaktı.:F Turabi hala dimdik.:F
@sokak sanati bence kıvranıyor demeyelim turabi karşısında bu kadar dayanması bile başarı bence adam 170 kilo taşıyor daha ne yapsın harbi sağlam adammış :D

@sürgünüm ünlülerden destekleyebileceğim tek Berna var. Oda bizden zaten. Gelir yakında karşı taraftan bize.:Z

Gönüllülerden ise Sıralama olarak. Turabi, Sahra, Hilmi Cem, Begüm, Nadya, Hasan, Seda olur.:X Özellikle Sahra bir sahalara dönsün hele.:Z
Gönüllüelrden desteklemeyeceğim ve elense üzülmeyeceğim Özlem, Bozok, Taner.:X Hatta Taner gitse sevinirim.:Z

Ağırlık taşımamı yarınki oyun

Aynen.:X Turabi Hasan yıkar bence hatta Sahra ve Özlem'de.:Z

Gecenki sopa ittirmeli dokunulmazligi da gonulluler kazanir dedik ama kaybettiler belli olmaz.Ama ben yine de gonullulerin kazanmasini ve Fulya'nin gitmesini istiyorum.

@eskici ama senin hesaba göre Turabi'nin adamlığının yanından bile geçmiyor çünkü resmen ağlayacaktı.:F Turabi hala dimdik.:F

@sürgünüm ünlülerden destekleyebileceğim tek Berna var. Oda bizden zaten. Gelir yakında karşı taraftan bize.:Z

Gönüllülerden ise Sıralama olarak. Turabi, Sahra, Hilmi Cem, Begüm, Nadya, Hasan, Seda olur.:X Özellikle Sahra bir sahalara dönsün hele.:Z
Gönüllüelrden desteklemeyeceğim ve elense üzülmeyeceğim Özlem, Bozok, Taner.:X Hatta Taner gitse sevinirim.:Z

Aynen.:X Turabi Hasan yıkar bence hatta Sahra ve Özlem'de.:Z
Kaybetti kesin ünlüler o zaman Almeda yada Fulya gider şimdiden söylim Fulya bir adım önde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...