Yok ya bu sefer kazanırlar stres yapma bu kadar bunuda kazanamasalar bırakıp gitsinlerİttirme oyunu gibi olmasında.ben güveniyorum bizim adamlara yaa.
@sokak sanati kardeşim turabi ile anılın gücü bir mi turabinin işi bu buna rağmen anıl iyi bence![]()
Kimi desteklediğimi yazıyorum kaç haftadır hiç okumadın mı?@sürgünüm aga kimi destekliyon hırbocularımı![]()
Tam tersi aslında.Turabi vücut geliştirmeci değil ki dövüşçü ama Anıl body building yapmış bayağıda başarılı olmuş daha başarılı olması lazım.@sokak sanati kardeşim turabi ile anılın gücü bir mi turabinin işi bu buna rağmen anıl iyi bence![]()
Takılıyorum yaKimi desteklediğimi yazıyorum kaç haftadır hiç okumadın mı?
Herkesin görüşüne tabiki saygım var ama ben ünlüleri tutuyorum.
Yalnız kimseye karşı bir düşmanlığım yok gönüllülerde kazanırsa üzülmem yani.
Anlayacağın fanatik bir taraftar değilim.![]()
Oyuncular da oynuyor diyon sen ama)) zaten survivor kurgu kimse vahşi hayatla yuzyuze değil yarışma hırs gerçek .@beyazsoy bende aynı şeyi diyorum zaten niye itiraz ediyorsun o zaman![]()
Aynen aga bozokla kapışıyorduya kurgu işte sonuçta ne kadar gerçek bunu bilemeyiz ben gerçekliğine inanmıyorum ama izlemek zevkli olduğu için izliyorum
@Bully aga bozokla mı yapıyor hakan![]()
Hilmi ile yapıp yapmadığını bilmiyorum aga yaparsa yenebilir diye düşündüm.@Bully belli olmaz aga belki yener hilmiyle de mi yapıyor![]()
Tek kelime ile baba adam inşallah birinci olur. En azından başkaları gibi rakibine terbiyesizlik ve saygısızlık yapmıyor.![]()
Kazanamasan da canın saolsun senin.![]()
Aynen aga Hakan adamın kralıdır.Tek kelime ile baba adam inşallah birinci olur. En azından başkaları gibi rakibine terbiyesizlik ve saygısızlık yapmıyor.
Turabiyi de çok rahat yener yalnız onunla oynayınca heyecan yapıyor ve maalesef kaybediyor.