Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sokak sanati kardeşim turabi ile anılın gücü bir mi turabinin işi bu buna rağmen anıl iyi bence :D

@sürgünüm aga kimi destekliyon hırbocularımı :A
Kimi desteklediğimi yazıyorum kaç haftadır hiç okumadın mı? :(

Herkesin görüşüne tabiki saygım var ama ben ünlüleri tutuyorum. :)

Yalnız kimseye karşı bir düşmanlığım yok gönüllülerde kazanırsa üzülmem yani. :)

Anlayacağın fanatik bir taraftar değilim. :)

Kimi desteklediğimi yazıyorum kaç haftadır hiç okumadın mı? :(

Herkesin görüşüne tabiki saygım var ama ben ünlüleri tutuyorum. :)

Yalnız kimseye karşı bir düşmanlığım yok gönüllülerde kazanırsa üzülmem yani. :)

Anlayacağın fanatik bir taraftar değilim. :)
Takılıyorum ya :D

Bende çok fanatik değilim ama Ünlüleri tutuyorum erkekler pek iyi değil bu sene Doğukan var o da eksik baya atışları pek iyi değil

ünlüler 10-8 kazandılar yine :Z ama fulya yavaş kalıyor diğerlerine göre şimdiye kadar galiba sadece 1 oyun kazandı.Bugün kızlar çok iyi yarıştı hepsi.Ama haksızlık oldu biraz bence merve yanlış yapmamıştı

@sokak sanati adam iyi niye savunmıyım :D @GreatOttoman o yüzden işte turabi daha güçlü adam sağlam yani dayanıklılık kazanmış vücut yapmakla güçlü olunmaz :D

@Maskeli Fedai off yeter ama kimseyle dalga geçtiğim falan yok :D

11041821_381436308703013_3223757068818848258_n.jpg

Kazanamasan da canın saolsun senin. :D

ya kurgu işte sonuçta ne kadar gerçek bunu bilemeyiz ben gerçekliğine inanmıyorum ama izlemek zevkli olduğu için izliyorum :D

@Bully aga bozokla mı yapıyor hakan :D

ya kurgu işte sonuçta ne kadar gerçek bunu bilemeyiz ben gerçekliğine inanmıyorum ama izlemek zevkli olduğu için izliyorum :D

@Bully aga bozokla mı yapıyor hakan :D
Aynen aga bozokla kapışıyordu :D

Yenmesi zor gibi bir ihtimal hilmiyi yener ama :D

11041821_381436308703013_3223757068818848258_n.jpg

Kazanamasan da canın saolsun senin. :D
Tek kelime ile baba adam inşallah birinci olur. En azından başkaları gibi rakibine terbiyesizlik ve saygısızlık yapmıyor.

Turabiyi de çok rahat yener yalnız onunla oynayınca heyecan yapıyor ve maalesef kaybediyor.

Tek kelime ile baba adam inşallah birinci olur. En azından başkaları gibi rakibine terbiyesizlik ve saygısızlık yapmıyor.

Turabiyi de çok rahat yener yalnız onunla oynayınca heyecan yapıyor ve maalesef kaybediyor.
Aynen aga Hakan adamın kralıdır. :D

Turabi konusunda katılıyorum çok şanssız galibiyetler aldı ona karşı su oyununu bile verdi heyecandan, hırsından. Turabi'yi bir kez yense devamı rahat gelecektir. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...