Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
camokayı o oyunda hiç kimse deviremez bi aksilik olmazsa kazanır ama izlemem söz konusu bile olamaz yarın maç var yemişim survivorunu :D

Bu arada twitterda bir trend topic gördüm acun serenaya haksızlık yapma diye noluyor diye bir bakayım dedim geçen hafta Nadya ile oynanan oyunda bişeyler demişler kurmaca olduğunu düşünüyorlar resimleri vardı olayı açıklayın kafam karıştı gerçekten acaba herşey baştan aşağı bize mi bir oyun acaba zamanında Merve Büyüksaraç haklımıydı diye düşünmeden edemedim.

Dünkü bölümü youtube de izlemek için link bulan varsa atabilir mi? Bir türlü bulamadım.

Survivor Seda'nın facebook sayfasında gün içinde 3 parça olarak paylaşılacak oradan izleyebilirsin :) @papuleoo

Kurmaca olduğu yok Anılın bir tahtaya ayağını dayamıştı onu sonradan farkettiler bunu gönüllülere verdiler bu kadar basit

ya kurgu işte sonuçta ne kadar gerçek bunu bilemeyiz ben gerçekliğine inanmıyorum ama izlemek zevkli olduğu için izliyorum :D

@Bully aga bozokla mı yapıyor hakan :D
Olm bak Acun ve ekibi sürekli ünlülere göre oyun verse rekabet ortamı azalır bazen gönüllülere göre oyun hazırlıyor ki rekabet ve heyecan olsun az da olsa kurgu var oyunlarda ama diğer herşey gerçek.

Survivor' yarışması nedeniyle Acun Ilıcalı ile davalık olan manken Merve Büyüksaraç, ünlü televizyoncunun kendisine açtığı 500 bin liralık davayı kaybettiğini ileri sürmüştü. Acun Medya'dan iddialara yalanlama geldi.

Acun Ilıcalı'nın avukatı Hakan Öncel, iddiaları şu açıklamayla yalanladı:

"Merve Büyüksaraç aleyhine müvekkilim Acun Medya A.Ş. tarafından açılan sözkonusu dava, İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde 2015/34 esas no.lu dosya kapsamında halen devam etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Davacı Acun Medya A.Ş. Vekili

Av. Dr.Hakan Öncel"

Anıl başarısızlığının sebebini takıma vurmuş dün akşam.:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...