Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi oldu gönüllülerin kaybetmesi beyazsoy! Duygu'ya yapılan bu haksızlık hiç unutulmayacak. Hiç bir zaman!!
Etme bulma dünyası sizin kizlariniz hepsi ıskartayken duygu elemek komedi gibi )))

Bir ara bir bacak gösterdiler her tarafı yara bereydi hangi senoryoda oyuncular kendilerine bu kadar zarar vermiş. Adamlar attan düşüyor aylarca reklamı oluyor))))

@eskici hangi senaryoda adamlar ölümüne bodoslama giriyor yapma boyle yorumlar

Birde Begumun ayak 2 sene önce pert oldu Ahmet keza öyle ayak sakatlandı Turabinin parmak çıktı hangi senaryoda oyuncu zarar gelmesine izin verir @eskici

@Maskeli Fedai ben dizi de izliyorum senaryosu olan bir şeyi izlemem normal canım survivoru dizi olarak görüyorum :D senarist:ACUN ILICALI :F

Sevdim bu yorumu.:bhr: Aynen ama bazıları yediremeyip arkadan konuşuyor falan diyor bizde gülüyoruz.:F

Sen laf atma Turbo'ya bende susayım.:F
Ama artistlik yapıp oyunu kaybetmesi laf atılmayacak gibi değildi ki :F

Bak tekrar söylüyorum Acun kendini yirtsa bile bu kadar senaryo yazamaz.Oyuncuların ayakları pert oluyor sakatlaniyorlar.Hangi oyuncu kendisine zarar gelmesini ister @eskici sacmalama

Gönüllülerin kızları ünlülerin kızlarına göre cidden zayıf kaldı. :A Duygu'yu gönderdiklerine pişman olmazlar umarım. :A

Bu arada Acun şu Fulya'yı ne diye All-Star'a aldı anlamadım kız kendi sezonunda 2.haftada elenmiş. (b)

Helal ünlüler. :)

Bozok diyor ki, ben ve Hasan hata yapmasaydık şu an almıştık ama Doğukan, Pascal ve Mervenin hatalarını unutuyor herhalde.

Survıvor bir senaryo ise KANDIRILDIĞINIZI bile bile izliyor musunuz yine ?

@eskici ben senden duymadım ki. :D Bizim Akın ile gizli konuşmalarmz. @ABAY_06 :Z

Reklamlar çok uzun. ss

@Yiğitt brom sen bu işi biliyosun :A

Berna çok iyi yarışıyor helal erkeklerde iş yoktu bugün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...