Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeniden başladılar Turabi önde olduğu için erken gitti tak tak tak attı :A @sokak sanati

@eskici illa küfür et bana diyorsun olm ne senaryosu be hepsi o kadar emek veriyor sakatlaniyor.Acun istese kendini yirtsa bu kadar şey yazamaz.Sacmalama olm

Türabı ukalaliginin cezasını yemiş ama akillanmaz bu çocuk gücü eline geçince başkalarını ezmek ruhuna işlemiş.

Nasıl elemlendiysen artık avatarında Turabi değil Hakan var. :F

Yarasın Hakan'ıma. :Z

Turabi'de alt tarafta var ki.:Z

Yarıyor zaten kilo almaya başladı.:F Geçen Merve Oflaz ile bir konuşması vardı. Merve ben zayıfladım diyor Hakan'a bakıyorlar zayıflamamış.:F Hatırladın mı.:A

Bizim kızlar gerçekten diğer kızlara karşı kötü.

Ünlüler kazandı. Oh yeah! İşte adalet! İşte hak!

Yaa gönüllüler. Böyle işte.. Siz en güçlü kişiyi Duygu'yu eleyin, daha sonra kazanmayı hedefleyin.. Herkes ektiğini biçer!

Nadyadaki mütevazılige bak bir de bizdeki kızlardaki ukalaliga . barı turbo ders alsın kızdan)))

Turabi'de alt tarafta var ki.:Z

Yarıyor zaten kilo almaya başladı.:F Geçen Merve Oflaz ile bir konuşması vardı. Merve ben zayıfladım diyor Hakan'a bakıyorlar zayıflamamış.:F Hatırladın mı.:A

Bizim kızlar gerçekten diğer kızlara karşı kötü.
Oynamazsa kilo veremez tabii doğal olarak. Bugün o takım arkadaşlarından geçinir yarın da takım arkadaşları ondan. :A

Bıktım artık şu çenenizden fragmanı bekliyorum. :D

La hakan yarismiyon bari balık tut be kardeşim)))

Hakan gereken konuşmayı yaptı. :)

Anıl bir kelime öğrenmiş egonun türkçedeki tüm kullanımını kullanip hava basıyor

Sence bütün bunlar kurgu mu @beyazsoy

Anıl arkadan konusuyor yakismadi sana
Senoryo şöyle Acunun ekibi kimin hangi konuda güçlü zayıf olduğunu biliyor. Ona gore oyun çıkarıyor. Ondan genelde bas basa kalıyorlar yoksa kişiler bire bir senoryo uygulamiyor. Öyle olsa ünlüler 10-9 kazanır turabinin yaptığı daha dramatik olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...