Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Montaj hatasıdır o görüntü.:A Yada Sero pes etmiştir oyun falan yok.:F
O suyu dökmeye ne var :F Acun gönüllüleri itelemiş işte bakalım bu hafta nasıl oyunlar dönecek. :A

O suyu dökmeye ne var :F Acun gönüllüleri itelemiş işte bakalım bu hafta nasıl oyunlar dönecek. :A

Gönüllüler hakkıyla alırdı zaten. Çünkü Sero kaybetmese 9-9 oluyordu her türlü alırdık.:Z Orada geçen yıl ki Akın'ın olay oldu bence.:F

Ağaca halat bağlayıp Serenay'ı birden yukari çekmişler. :kiki:

Oda bi ihtimal.:F Yok köşede oturuyor yaa. Ben kestima ma oraya nasıl ışınlandı o meçhul.:(

Bu su oynunu izlemedim ben bir analiz yapsanız @sokak sanati @Bully kim iyi kim kötü kaç kaç bitti

@olivizel o nası avatar öyle @sokak sanati'nın kalbinemi indirceksin :A

Olizvel'i kendi haline bıraktım ben.:kiki: Ne yaparsa yapsın.:A

10-8 gönüllüler yendi. Klasik bi oyun kova ile su taşıyorsun. Engeller falanda var.:X

Oda bi ihtimal.:F Yok köşede oturuyor yaa. Ben kestima ma oraya nasıl ışınlandı o meçhul.:(

Olizvel'i kendi haline bıraktım ben.:kiki: Ne yaparsa yapsın.:A

10-8 gönüllüler yendi. Klasik bi oyun kova ile su taşıyorsun. Engeller falanda var.:X
Bebe kim iyi oynadı kaç oyunda kazanıp kaybetti istatistik yani :T:

O köşede oturan Merve Aydın.Videonun devamını izledim.Gönüllüler sevinirken bi ara gönüllüler yarış seyrederken oturdukları yerin ordan yürüyerek gelip Doğukan'ın elini sıkıyor.

Bebe kim iyi oynadı kaç oyunda kazanıp kaybetti istatistik yani :T:

Hakan ve Merve Oflaz oynamadı bizzdende Duygu ve Taner oynamadı. Sahra çok iyiydi. Turabi yardırdı. Anıl kötüydü. Hilmi çok iyiydi. Ahmet ve Pascal rezaletti. Hasan süperdi. Berna güzel yarıştı.:X Sero 1 oyun kazandı. merve Aydın2da iyi yarıştı galiba.:X

O köşede oturan Merve Aydın.Videonun devamını izledim.Gönüllüler sevinirken bi ara gönüllüler yarış seyrederken oturdukları yerin ordan yürüyerek gelip Doğukan'ın elini sıkıyor.

Bende bir ara izleyeceğim. bir açıklaması vardır bence.:X

Hakan ve Merve Oflaz oynamadı bizzdende Duygu ve Taner oynamadı. Sahra çok iyiydi. Turabi yardırdı. Anıl kötüydü. Hilmi çok iyiydi. Ahmet ve Pascal rezaletti. Hasan süperdi. Berna güzel yarıştı.:X Sero 1 oyun kazandı. merve Aydın2da iyi yarıştı galiba.:X

Vış erkekler rezil oynamış yani Gönüllülerde ona rağmen yakın bitmiş :D

merve oflaz oynadı fulya oynamadı

Son ödül oyunuyla ilgili biraz daha açıklamalı video.Sonunda bir de Hilmicem Nadya'nın kovasındaki suyu kafasına döküyor.

Bu haftaki ödülün kazananını ve dok. kazananı sanıyorum biliyorum. :D
Hilmicem kısa sürede elensinde. :D

http://www.survivorallstar.tk/ de büyük bir anket var dün baktım 8 bin kişi oy kullanmıştı bugün 10 bin olmuş çok çekişmeli geçiyo bu arada gönüllülerin sms leriyle karşılaştırırsak sonuçlar aşağı-yukarı aynı :)

Serenay 14.12% (1,450 votes)
Turabi 13.63% (1,399 votes)
Merve Aydin 12.95% (1,329 votes)
Hilmicem 11.66% (1,197 votes)
Anil 7.7% (790 votes)
Merve Oflaz 7.63% (783 votes)
Ahmet 6.28% (645 votes)
Seda 6.16% (632 votes)
Begum 2.87% (295 votes)
Hakan 2.86% (294 votes)
Pascal 2.83% (291 votes)
Berna 2.45% (252 votes)
Hasan 1.84% (189 votes)
Dogukan 1.8% (185 votes)
Sahra 1.71% (176 votes)
Taner 0.97% (100 votes)
Almeda 0.9% (92 votes)
Ozlem 0.74% (76 votes)
Nadya 0.64% (66 votes)
Bozok 0.18% (18 votes)
Fulya 0.07% (7 votes)

Total Votes: 10,266

http://www.survivorallstar.tk/ de büyük bir anket var dün baktım 8 bin kişi oy kullanmıştı bugün 10 bin olmuş çok çekişmeli geçiyo bu arada gönüllülerin sms leriyle karşılaştırırsak sonuçlar baya yakın :)

Survivor All Star'Da Favorin Kim?
Serenay 14.12% (1,450 votes)

Turabi 13.63% (1,399 votes)

Merve Aydin 12.95% (1,329 votes)

Hilmicem 11.66% (1,197 votes)

Anil 7.7% (790 votes)

Merve Oflaz 7.63% (783 votes)

Ahmet 6.28% (645 votes)

Seda 6.16% (632 votes)

Begum 2.87% (295 votes)

Hakan 2.86% (294 votes)

Pascal 2.83% (291 votes)

Berna 2.45% (252 votes)

Hasan 1.84% (189 votes)

Dogukan 1.8% (185 votes)

Sahra 1.71% (176 votes)

Taner 0.97% (100 votes)

Almeda 0.9% (92 votes)

Ozlem 0.74% (76 votes)

Nadya 0.64% (66 votes)

Bozok 0.18% (18 votes)

Fulya 0.07% (7 votes)

Total Votes: 10,266
Serenay fanları çalışıyor. :A

@HachiKo Duygu olduğunda Begüm baya düşüktü.Şimdi Begüm yükselişte.Sms'tede yükselecektir :D
Bende Begüm'e kullandım. :Z :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...