- Reaksiyon puanı
- 59,709
- Puanı
- 1,060
O suyu dökmeye ne varMontaj hatasıdır o görüntü.Yada Sero pes etmiştir oyun falan yok.
![]()
O suyu dökmeye ne varMontaj hatasıdır o görüntü.Yada Sero pes etmiştir oyun falan yok.
![]()
O suyu dökmeye ne varAcun gönüllüleri itelemiş işte bakalım bu hafta nasıl oyunlar dönecek.
![]()
Ağaca halat bağlayıp Serenay'ı birden yukari çekmişler.Montaj hatasıdır o görüntü.Yada Sero pes etmiştir oyun falan yok.
![]()
Ağaca halat bağlayıp Serenay'ı birden yukari çekmişler.![]()
Bu su oynunu izlemedim ben bir analiz yapsanız @sokak sanati @Bully kim iyi kim kötü kaç kaç bitti
@olivizel o nası avatar öyle @sokak sanati'nın kalbinemi indirceksin![]()
Bebe kim iyi oynadı kaç oyunda kazanıp kaybetti istatistik yaniOda bi ihtimal.Yok köşede oturuyor yaa. Ben kestima ma oraya nasıl ışınlandı o meçhul.
Olizvel'i kendi haline bıraktım ben.Ne yaparsa yapsın.
10-8 gönüllüler yendi. Klasik bi oyun kova ile su taşıyorsun. Engeller falanda var.![]()
O köşede oturan Merve Aydın.Videonun devamını izledim.Gönüllüler sevinirken bi ara gönüllüler yarış seyrederken oturdukları yerin ordan yürüyerek gelip Doğukan'ın elini sıkıyor.Oda bi ihtimal.Yok köşede oturuyor yaa. Ben kestima ma oraya nasıl ışınlandı o meçhul.
![]()
Bebe kim iyi oynadı kaç oyunda kazanıp kaybetti istatistik yani![]()
O köşede oturan Merve Aydın.Videonun devamını izledim.Gönüllüler sevinirken bi ara gönüllüler yarış seyrederken oturdukları yerin ordan yürüyerek gelip Doğukan'ın elini sıkıyor.
Profilim aşırı fazla adamlık içerdiğinden gözüm kamaşıyor,bakamıyorum.Bu su oynunu izlemedim ben bir analiz yapsanız @sokak sanati @Bully kim iyi kim kötü kaç kaç bitti
@olizvel o nası avatar öyle @sokak sanati'nın kalbinemi indirceksin![]()
Vış erkekler rezil oynamış yani Gönüllülerde ona rağmen yakın bitmişHakan ve Merve Oflaz oynamadı bizzdende Duygu ve Taner oynamadı. Sahra çok iyiydi. Turabi yardırdı. Anıl kötüydü. Hilmi çok iyiydi. Ahmet ve Pascal rezaletti. Hasan süperdi. Berna güzel yarıştı.Sero 1 oyun kazandı. merve Aydın2da iyi yarıştı galiba.
Bende bir ara izleyeceğim. bir açıklaması vardır bence.![]()
Vış erkekler rezil oynamış yani Gönüllülerde ona rağmen yakın bitmiş![]()
Berna baya iyi gidiyor oyunlardaOnların erkekleri çok kötüydü aynen.Begüm'de hiç kazanamadı.
Berna baya iyi gidiyor oyunlarda
merve oflaz oynadı fulya oynamadıHakan ve Merve Oflaz oynamadı bizzdende Duygu ve Taner oynamadı. Sahra çok iyiydi. Turabi yardırdı. Anıl kötüydü. Hilmi çok iyiydi. Ahmet ve Pascal rezaletti. Hasan süperdi. Berna güzel yarıştı.Sero 1 oyun kazandı. merve Aydın2da iyi yarıştı galiba.
Bende bir ara izleyeceğim. bir açıklaması vardır bence.![]()
a gerçekten niye böyle bişey olmuş ki şimdi farkettimSon ödül oyunuyla ilgili biraz daha açıklamalı video.Sonunda bir de Hilmicem Nadya'nın kovasındaki suyu kafasına döküyor.
Serenay fanları çalışıyor.http://www.survivorallstar.tk/ de büyük bir anket var dün baktım 8 bin kişi oy kullanmıştı bugün 10 bin olmuş çok çekişmeli geçiyo bu arada gönüllülerin sms leriyle karşılaştırırsak sonuçlar baya yakın
Survivor All Star'Da Favorin Kim?
Serenay 14.12% (1,450 votes)
Turabi 13.63% (1,399 votes)
Merve Aydin 12.95% (1,329 votes)
Hilmicem 11.66% (1,197 votes)
Anil 7.7% (790 votes)
Merve Oflaz 7.63% (783 votes)
Ahmet 6.28% (645 votes)
Seda 6.16% (632 votes)
Begum 2.87% (295 votes)
Hakan 2.86% (294 votes)
Pascal 2.83% (291 votes)
Berna 2.45% (252 votes)
Hasan 1.84% (189 votes)
Dogukan 1.8% (185 votes)
Sahra 1.71% (176 votes)
Taner 0.97% (100 votes)
Almeda 0.9% (92 votes)
Ozlem 0.74% (76 votes)
Nadya 0.64% (66 votes)
Bozok 0.18% (18 votes)
Fulya 0.07% (7 votes)
Total Votes: 10,266
Bende Begüm'e kullandım.@HachiKo Duygu olduğunda Begüm baya düşüktü.Şimdi Begüm yükselişte.Sms'tede yükselecektir![]()