Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan'ı destekleyenler ergen değil mi.😱 Ayrıca Anıl ile ne ilgisi var Hakan'ın.:F İkisinide destekleyebilirler.:F

Lordly gibi Hakan <3<3<3 yada yatutarsa gibi Hakan qalp qalp qalp yapıyorum sana.:F

Hakan bu hikayede kullanılan yan rollerden. Başrol Turabi. Yani sen rahat rahat atıp tutabilirsin.:A
Hakan 35 yaşına gelmiş ergenlerin ilgi alanına girmiyordur. :A Anıl örneğini öylesine verdim bence ünlüler dokunulmazlığı kaybederse sms 1.si Anıl olur eğer öyle olursa ergen tezim doğru çıkar. :A

Sonuna kadar Turabi'nin karşısındayım. :F

Anıl'ın 1. Olacağını sanmıyorum. 1. Pascal olur gibime geliyor kızlardan da Merve Oflaz :) @Bully

Anıl'ın 1. Olacağını sanmıyorum. 1. Pascal olur gibime geliyor kızlardan da Merve Oflaz :) @Bully
Pascal zor gibi geliyor bana. Şu an ünlülerde en çok Anıl ön planda, Hakan Anıl kadar yarışabilse ona da şans verecem de maalesef işte. :(

Merve birinci olur inşallah, Hakan olmuş kadar sevinirim. :D

Canım sen Anıl'ın böyle görüldüğüne bakma :F

Hakan yada Merve kazanacak zaten 😉

11038125_380221168824527_2155117189209370396_n.jpg

Hakan Hatipoğlu, Zümrüdüanka Yeşilay'ın Enleri 2015 ödül töreninde "En Yeşilaycı Televizyoncu" ödülünü aldı, büyük tebrikler kendisine. :D

Sanatçı, televizyoncu, siyasetçi ve sporcuların ödül aldığı törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuşma yapmış ve ödül alan herkesi tebrik etmiştir.

Hakan Survivor'da olduğu için ödülü eşi Gizem almış ancak Hakan adadan törene bağlanarak konuşma yapmış. Link bulamadım maalesef.

Bilmeyenler için: Hakan, TRT1 ekranlarında yayınlanan ve insanlara sigarayı bıraktırmayı amaçlayan "Duman Olmadan" programında spor eğitmenliği görevini üstleniyordu.

10928881_911980515490911_1938728940560256873_o.jpg

@Nisa @ABAY_06 @KayıpSehir @Yiğitt @sokak sanati @Maskeli Fedai @ozgur2113 @eskici @beyazsoy @-KADİR- @olizvel @HachiKo @Billy Kane @Cengo @mrt-06 @xemrexxx

Hakan Hatipoğlu, Zümrüdüanka Yeşilay'ın Enleri 2015 ödül töreninde "En Yeşilaycı Televizyoncu" ödülünü aldı, büyük tebrikler kendisine. :D

Sanatçı, televizyoncu, siyasetçi ve sporcuların ödül aldığı törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuşma yapmış ve ödül alan herkesi tebrik etmiştir.

Hakan Survivor'da olduğu için ödülü eşi Gizem almış ancak Hakan adadan törene bağlanarak konuşma yapmış. Link bulamadım maalesef.

Bilmeyenler için: Hakan, TRT1 ekranlarında yayınlanan ve insanlara sigarayı bıraktırmayı amaçlayan "Duman Olmadan" programında spor eğitmenliği görevini üstleniyordu.

@Nisa @ABAY_06 @KayıpSehir @Yiğitt @sokak sanati @Maskeli Fedai @ozgur2113 @eskici @beyazsoy @-KADİR- @olizvel @HachiKo @Billy Kane @Cengo @mrt-06 @xemrexxx
Sigarayı birakirsisan demek tilki gibi zeki oluyor insan)))

Çok sevindim.Çok güzel bir ödül.İnşallah Survivor'da da büyük ödülün sahibi olur.Böyle seviniriz. :)

Hakan 35 yaşına gelmiş ergenlerin ilgi alanına girmiyordur. :A Anıl örneğini öylesine verdim bence ünlüler dokunulmazlığı kaybederse sms 1.si Anıl olur eğer öyle olursa ergen tezim doğru çıkar. :A

Sonuna kadar Turabi'nin karşısındayım. :F

Bence Sero'cuğum 1. olur ve senin tez çöpe gider.:Z

Sayfada bir tane Olizvel mesajı var zaten.:F Ekşi'ye falan yönlendiriliyor bak hele bi.
Atlamışım. :A Bakıyorum.

@sokak sanati mantıksız gelmedi aslında. :A

Denildiği gibi Serenay daha avantajlı, Nadya suyu dökerken nedense kamera Serenay'ı göstermiyor. Serenay dökse kazancak gibiydi çünkü. :D

Kıllandım ben de Acun'cuğumdan. :F

Atlamışım. :A Bakıyorum.

@sokak sanati mantıksız gelmedi aslında. :A

Denildiği gibi Serenay daha avantajlı, Nadya suyu dökerken nedense kamera Serenay'ı göstermiyor. Serenay dökse kazancak gibiydi çünkü. :D

Kıllandım ben de Acun'cuğumdan. :F

Hayır orada Sero dizine koyunca yavaşladı o nedenle geride kaldı zaten ama sonrasında niye görünmüyor ben onu çözemedim. Nadya dökerken görünmüyor. Geriden onunda dökmesi gerekirdi.😱

Hayır orada Sero dizine koyunca yavaşladı o nedenle geride kaldı zaten ama sonrasında niye görünmüyor ben onu çözemedim. Nadya dökerken görünmüyor. Geriden onunda dökmesi gerekirdi.😱
Bu sezon oyunların niye sürekli 9-9'a geldiği anlaşıldı. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...