Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fragmana dair;

Evet Hilmi'yi kötü empoze etmeceler başlamış ünlülerde. Pascal sanane. Duygu'ya oradayken 'döveceksin' diyordunuz bu ne şimdi. Bariz oynuyorlar. Klasik ünlülerin hareketleri ama yemezler. Akıllı olsunlar.

Pascal Bozok olayında ise Bozok bu sezon biraz abartılı hareketler yapıyor bencede ama sevinmesinde mahsur yok. Pascal kaybettikleri oyunların bedelini ödesin.:Z

Anıl'a gömmeceler başlamış TURBO tarafından.:Z Adam reis yaa. Anıl'da sakatlanma numaralarına girişmiş.:kiki:

Geçen sezonda Tolga'ya böyle diyorduk dimi @beyazsoy @Maskeli Fedai .:A
Hakan hırslı bir yarışmacı, geri dönecektir, Tolga Survivor'a yatmaya gelmişti. :)

Hakan hırslı bir yarışmacı, geri dönecektir, Tolga Survivor'a yatmaya gelmişti. :)

Hakan 2. haftasında yarışmadığı için istatistiklere girmemiş ve 3. haftasında da takıma katkısı olmayan vasat bir yarışmacı ki Turabi Anıl'a yüklenmeye başlamış ondan ümidi kesip.:kiki:

Hakan 2. haftasında yarışmadığı için istatistiklere girmemiş ve 3. haftasında da takıma katkısı olmayan vasat bir yarışmacı ki Turabi Anıl'a yüklenmeye başlamış ondan ümidi kesip.:kiki:
1-2 hafta yarışamadı diye yerin dibine sokmaya gerek yok Hakan'ı. Benim ona olan inancım tam, toparlanacak. :)

1-2 hafta yarışamadı diye yerin dibine sokmaya gerek yok Hakan'ı. Benim ona olan inancım tam, toparlanacak. :)

Turabi 2 oyun kaybedince gömüldü diye laf sokmaca yapanlar için 'eden bulur moduna' girmem gerekliydi.:A Allah sizi dilime düşürdü.:Z

Turabi 2 oyun kaybedince gömüldü diye laf sokmaca yapanlar için 'eden bulur moduna' girmem gerekliydi.:A Allah sizi dilime düşürdü.:Z
Beni defalarca etiketleyip kışkırtmaya çalışmış, yetmemiş profiline yazmış ama ben gelmem öyle oyunlara ne halin varsa gör. :A

Beni defalarca etiketleyip kışkırtmaya çalışmış, yetmemiş profiline yazmış ama ben gelmem öyle oyunlara ne halin varsa gör. :A

Profile yazdığım senle ilgili değildi.:F Maşallah yakından takip ediyorsun en azından içine oturuyordur.:A
Zaten bizim susmamız yeter çünkü başarılı oaln ve halkın sevdiği taraf biziz.😎 Neyse Maral zileyeceğim senle uğraşamam.:A

Profile yazdığım senle ilgili değildi.:F Maşallah yakından takip ediyorsun en azından içine oturuyordur.:A
Zaten bizim susmamız yeter çünkü başarılı oaln ve halkın sevdiği taraf biziz.😎 Neyse Maral zileyeceğim senle uğraşamam.:A
Çok fena patlayacam yakında elemimi içime atıyorum şu anlık, en uygun zamanı bekliyorum. :A

Hadi bye. :)

Patlamanda katkım olacağı için çok mutluyum.:Z Ünlüleri destekleyenlerin tamamının köküne girbit suyu.:F
Şu avatarı da kaldır artık sinirim bozulmaya başladı. :F

Ünlüler candır gönüllüleri tek tek yollayacaz adadan. :Z

Şu avatarı da kaldır artık sinirim bozulmaya başladı. :F

Ünlüler candır gönüllüleri tek tek yollayacaz adadan. :Z

Aynen ciddiye alıncak biri değil artık sonuçta listelere bile alınmayan bir OYUNCU hakan.:A

2 yıldır Survivor şampiyonu Gönüllülerden çıkıyor bu akıbetin bozulmasına izin vermeyeceğim.:Z

Aynen ciddiye alıncak biri değil artık sonuçta listelere bile alınmayan bir OYUNCU hakan.:A

2 yıldır Survivor şampiyonu Gönüllülerden çıkıyor bu akıbetin bozulmasına izin vermeyeceğim.:Z
He canım ondan sus hadi git dizini izle. :A

Turabi mi kışkırmış.:F Medet umduğun nokta çok komik olduğuna göre iyice ümitsizlikler sarmış içinizi.:A
Ergen destekçisi çok bu terbiyesizin maalesef. Diskalifiye neden olmasın hadi bakalım açtım şom ağzımı. :Z

Hakan yine mi oynamıyor oyunda ya :T:
Hakan stratejist bir yarışmacı.Gönüllüler adasında yaşamamasına rağmen ordaki iç dinamikleri bile çözüyor.Eğer bu kadar oyun üst üste oynamazsa ona ne kadar eksi puan geleceğini bilir.
Zaten fragmanda ünlülerden Merve Oflaz,Pascal bi de Anıl'ı gördüm.Oynayacak daha çok kişi vardır.
Anıl Turabi'nin bu kadar gerisinde kalacak bir yarışmacı değildi.Açlık onları çok kötü vurdu.İnşallah oyunu alırlar da enerjileri gelir.

Hakan-Gizem aşkı <3<3<3 asıl bu ergendi.:kiki:
Arıca Turabi'nin zekasına yetmez senin elem kederin geçen sezon gördük.:A
Hakan'ın destekçileri yetişkin insanlar, ergenler sürekli Anıl'ı övüyorlar ünlülerde zirveyi o alabilir gibi malum ergenler ne isterse o oluyor. :A

Hakan birinci olursa bu laflarımı fena yiyecem gibi ama olsun, birinci olsun da gerisi önemli değil. :F

Hakan'ın destekçileri yetişkin insanlar, ergenler sürekli Anıl'ı övüyorlar ünlülerde zirveyi o alabilir gibi malum ergenler ne isterse o oluyor. :A

Hakan birinci olursa bu laflarımı fena yiyecem gibi ama olsun, birinci olsun da gerisi önemli değil. :F

Hakan'ı destekleyenler ergen değil mi.😱 Ayrıca Anıl ile ne ilgisi var Hakan'ın.:F İkisinide destekleyebilirler.:F

Lordly gibi Hakan <3<3<3 yada yatutarsa gibi Hakan qalp qalp qalp yapıyorum sana.:F

Hakan bu hikayede kullanılan yan rollerden. Başrol Turabi. Yani sen rahat rahat atıp tutabilirsin.:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...