Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duygu nun elenme ihtimali var bence.Çünkü Turabi-Hilmicem kazanırsa birbirlerini söyler strateji yapıp Duygu'yu elebilirler

@takas aga Türabı hepsinden iyi.Senin hakanida gömdü
babamla alakası yok ona bakarsan burada başkalarında kendi tuttuğunu savunuyor

@beyazsoy kendisi kafes dövüşçüsü
ohoooo tamamda her mesajda turabi turabi çocuk gibi biraz yarışmayı genel değerlendir be kardeşim
sprittizciyi ağzından düşürmüyosun çakal çukalı savunma

Eyvallah aga.

Ama bu halk Hakan, Hasan, Doğukan Mançı gibi adamlar varken neden şu Turabi terbiyesizine prim verir yine bu sezon da şampiyon olursa valla olay çıkarırım forumda.

Hakan kazanacak inşallah bu sene.

@Bully şundan korkuyorum Duygu-Begüm'ü kafa kafaya getirmeye çalışırlar mı ki

Aga burada herkes Turabiye saldırıyor bende savunuyprum otomotikmen

Çakalı değil adam gibi adamı savunuyorum.Na,ilari gibi as meşk işlerini kullananı değil
@takas

Dokunulmazlık aldı ya Hasan, bu da sitem etti biraz, istere 10 tane yüzük taksın, yüzüklerin efendisi olamaz gibi bi şey söyledi.

Duygu dudaklarını şişirtip, kalıcı makyaj yapmış.
hasan ı kıskanıyodur kendisinden çok daha güçlü biri sonuçta lafta söyleyemez korkudan anca arkadan konuşur boş işlerin boş adamı

he ya bi tuhaf olmuş o kız kaşlarının arasına dikkat edin

@Bully şundan korkuyorum Duygu-Begüm'ü kafa kafaya getirmeye çalışırlar mı ki
Diyelim ada konseyinden Duygu çıktı. Sms'te de Turabi 1.oldu. Bence Sahra'yı söyler Turabi Begüm'le sorun yaşamadı diye biliyorum. Sorun yaşamadığı birinin ismini söylemez.

Seda çok tatlı ya, kesin elenecek 2-3 haftaya, o elenince ben ağlıyıcam ama.

Aga burada herkes Turabiye saldırıyor bende savunuyprum otomotikmen

Çakalı değil adam gibi adamı savunuyorum.Na,ilari gibi as meşk işlerini kullananı değil
@takas
tabi saldırırlar çakal çukalı sevmeyiz biz halk olarak sana da saldırırız bak akıllı ol

ulan turabi adam gibi adamsa burdan tüm adamlardan özür diliyorum o adam gibi adamsa bende adam değilim sprittizci adam oldu başımıza

bu arada son cümleden bişey anlamadım aga ne diyon

Helal olsun Ünlüler'e nası aldılar ama

Bu Sahra Hırbonun hareketlerini yapıyor sıra sanada gelicek diyor @sokak sanati

en azından gelecek vaadediyor taner kim asıl? kadın diye küçük görme ilerde tanırsın duyguyu aga.
aga neyin kafasını yaşıyon burda kadın erkek olayına girdin şimdi ne alaka

duygu sıradan bi yarışmacıdır taner kim mi bana göre efsanevi bi survivordur belki de en iyisi ; Survivor Aslanlar-Kanaryalar'ın şampiyonudur
hee belki eskisi gibi değildir yaşlanmıştır ama ne olursa olsun duyguyla muyguyla bir tutmaz açılır ilerde

Hakanı kastettim aşkı çok kullanıyordu.Aga striptizi 2/senedir kullanıyorsunuz survivor için değerlendirin striptiz konuyla alakasız.
Türabı ikiyuzluyse diğerleri ne ki hepsi sinsi ve itici
@takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...