8 sene önce olabilir ama Taner 1 tane bile oyun kazanmadı.aga sen heralde survivoru yeni izlemeye başladın taneri tanımıyon belli ki duygu kim tanerin yanında
ohoooo tamamda her mesajda turabi turabi çocuk gibi biraz yarışmayı genel değerlendir be kardeşim
Eyvallah aga.aga sen adamdan anlıyorsun
hasan çok beyefendi mütevazi ve aynı zamanda çok güçlü her oyunda çok iyi bi adamdır
geçen survivoru sms sonucu kaybetti zaten o zaman nihaf altınkaya yı tutuyordum ama hasan daha iyiydi 2.olmuştu bu defa hakan olmazsa hasan kazansın isterim
en azından gelecek vaadediyor taner kim asıl? kadın diye küçük görme ilerde tanırsın duyguyu aga.aga sen heralde survivoru yeni izlemeye başladın taneri tanımıyon belli ki duygu kim tanerin yanında
Çok sempatik aynı senin gibioy da verirler n güzel sempatik kız
hasan ı kıskanıyodur kendisinden çok daha güçlü biri sonuçta lafta söyleyemez korkudan anca arkadan konuşur boş işlerin boş adamıDokunulmazlık aldı ya Hasan, bu da sitem etti biraz, istere 10 tane yüzük taksın, yüzüklerin efendisi olamaz gibi bi şey söyledi.
Duygu dudaklarını şişirtip, kalıcı makyaj yapmış.
Diyelim ada konseyinden Duygu çıktı. Sms'te de Turabi 1.oldu. Bence Sahra'yı söyler Turabi Begüm'le sorun yaşamadı diye biliyorum. Sorun yaşamadığı birinin ismini söylemez.@Bully şundan korkuyorum Duygu-Begüm'ü kafa kafaya getirmeye çalışırlar mı ki
tabi saldırırlar çakal çukalı sevmeyiz biz halk olarak sana da saldırırız bak akıllı olAga burada herkes Turabiye saldırıyor bende savunuyprum otomotikmen
Çakalı değil adam gibi adamı savunuyorum.Na,ilari gibi as meşk işlerini kullananı değil@takas
aga neyin kafasını yaşıyon burda kadın erkek olayına girdin şimdi ne alakaen azından gelecek vaadediyor taner kim asıl? kadın diye küçük görme ilerde tanırsın duyguyu aga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?