Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan'ı kimse yazmazdı zaten boşuna kastı. :A

Turabiye interneti yasaklamali yoksa Türkiye kamyon arkası yazısı zehirlenmesi yaşayacak))))

Sahranin kaybetmesi çok super ya kız kaybedince kendisini kaybediyor)))

Turabi niye Hasanın yüzüne söylemiyorsun düşüncelerini? Seni döver diye mi korkuyorsun?

ah turabi birkere adam ol da şu söylediklerini hasanın yüzüne söyle be :D

Turabi Hasan'ı kıskandı herhalde. :A

Anıla koylu güzeli konuşmayı öğretmiş)) ama çok yapmacık duruyor onceden ezberlenmis lafkar ilk survivordan sahiciydi

Turabi yine ikiyüzlülüğünü konuşturuyor. :F Anca Hasan'ın arkasından konuşur zaten yiyorsa yüzüne söyle. :))))))

Hasan'a sempati duymaya başladım adam mütevazi, efendi, kimsenin arkasından konuşmayan beyefendi bir insan. Turabi baktı ki Hasan'ı diğerleri gibi yanına çekemedi hemen sallıyor arkasından. :))))

Türabı bu kaslarla direğe tutunamaz bence artik başka iş yapacak))))

Ne var bunda Merve Aydın veya başkası yüzüne söylüyor mu ki Türabı soylesin
Merve Serenayın ismini söylemeden önce adada söylemişti ona. :)

Mervenin birisinin arkasından konuştuğu görülmüş mü? Yüzüne de söylemiş, tavrını da koymuştur ortaya.

Camoka Hasan yine eziyor rakiplerini Hakan'la beraber en büyük favorilerim :D

bu turabi Hasan'ın yanında çok ezik gözüküyormuş ya yavru gibi kalıyor yanında :kiki: o değilde Hasan'a bişey söylerse Hasan bunu gömer söylim camoka bu affetmez :kiki:

anıl çok yapmacık olmuş zaten sevmezdim elenir kısa zamanda
efsanevi survivorun şampiyonu taner burda kuru fasulye muamelesi görüyor adeta durun daha adam açılmamıştır çok çekişmeli bir survivorun şampiyonudur kendisi ama yaşlanmış olabilir kaç sene oldu yoksa burdaki 3-4 kişi hariç diğerlerini leblebi gibi yer

kızlar cacık bişey beklemiyorum pek

pascalda güçlü gözüküyor

dünle bugün bi göz attım izlenimlerin bunlar 1. favorim Hakan 2.favorim Camokadır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,399
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU