Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi yine ikiyüzlülüğünü konuşturuyor. :F Anca Hasan'ın arkasından konuşur zaten yiyorsa yüzüne söyle. :))))))

Hasan'a sempati duymaya başladım adam mütevazi, efendi, kimsenin arkasından konuşmayan beyefendi bir insan. Turabi baktı ki Hasan'ı diğerleri gibi yanına çekemedi hemen sallıyor arkasından. :))))
Hilmicem'le Taner gibi çekemedi yanına takıntı yaptı.İlerde Hasan oyun kazandıkça daha da artar bu. :)

Dedim turabiyi kimse yazmaz yoksa kendi de elenir

Turabi niye Hasanın yüzüne söylemiyorsun düşüncelerini? Seni döver diye mi korkuyorsun?
ne dedi ben beyaz futbola geçtim :D camoka onu yerleyeksan eder korkudan bişey diyeceğini sanmıyorum anca arkadan kamyon arkadı laflar söyler o sprittizci :kiki:

Türabı bu kaslarla direğe tutunamaz bence artik başka iş yapacak))))​
Beyazsoy Duyguyu nasil buluyorsun?

Turabi yine ikiyüzlülüğünü konuşturuyor. :F Anca Hasan'ın arkasından konuşur zaten yiyorsa yüzüne söyle. :))))))

Hasan'a sempati duymaya başladım adam mütevazi, efendi, kimsenin arkasından konuşmayan beyefendi bir insan. Turabi baktı ki Hasan'ı diğerleri gibi yanına çekemedi hemen sallıyor arkasından. :))))
aga sen adamdan anlıyorsun :D
hasan çok beyefendi mütevazi ve aynı zamanda çok güçlü her oyunda çok iyi bi adamdır
geçen survivoru sms sonucu kaybetti zaten o zaman nihaf altınkaya yı tutuyordum ama hasan daha iyiydi 2.olmuştu bu defa hakan olmazsa hasan kazansın isterim

şu duygu da elensin 30 kilo survivora katılmış bikaç hafta kalsa 10 kiloya düşecek kız :kiki:

taner'i yazan fazla olmadı. hakan'ı yolladıktan sonra şaşırmadım aslında. :D

taner elenmessin daha açılmadı vay be gerçek bi survivor şampiyonu elenecek şaka gibi :kiki:

O Ses Türkiye'de yer slan Zeo ''Biraz hatrım varsa Duygu yazın 1890'a gönderin'' dedi :Z

Gönüllülerin yaşadığı kafayı yaşamak istiyorum. Puan getiren kişiyle oyunlarda oynamayan , oynasada büyük başarılar elde edemeyen birisinin arasında kalmaları çok yazık. Umarım son oy Taner olur.

ne dedi ben beyaz futbola geçtim :D camoka onu yerleyeksan eder korkudan bişey diyeceğini sanmıyorum anca arkadan kamyon arkadı laflar söyler o sprittizci :kiki:
Dokunulmazlık aldı ya Hasan, bu da sitem etti biraz, istere 10 tane yüzük taksın, yüzüklerin efendisi olamaz gibi bi şey söyledi. :D

Duygu dudaklarını şişirtip, kalıcı makyaj yapmış. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...