Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taner Turabinin arkasına sığınıyor ama 2 güne totoşuna tekmeyi yiyince görücem.

Hakan diyonuz da o tilki ya gecenki tolga karelin daha zekisi o kadar. O da atıp tutardı hep o boştu)) adam suda bile turabiye elendi rezillik ya)))

Hakanı kastettim aşkı çok kullanıyordu.Aga striptizi 2/senedir kullanıyorsunuz survivor için değerlendirin striptiz konuyla alakasız. :A Türabı ikiyuzluyse diğerleri ne ki hepsi sinsi ve itici :D @takas
kim sinsi be kardeşim hasan mı sinsi arkasından konuşmuş ki ben görmedim ama sen bu adamın neyini savunuyon konseyde de milletin arkasından kamyon arkası laflarla posta koyuyor oyunlardan sonra millete hareket yapıyor terbiyesiz yani ben böyle adamları asla savunmam savunamam :))))

Duygu elenmez ilk haftadan sıkıntı yapmayın Duygucular. :D

Taner Turabinin arkasına sığınıyor ama 2 güne totoşuna tekmeyi yiyince görücem.
öyle mi yapıyor öyleyse gözümden düştü ulan taner kanaryalardan olduğun halde savunuyordum sana yakıştı mı :D

@Bully kimler elemeye kaldı sms mi oluyor
bu hafta ilk eleme mi oluyor bir de

Duygu iyi konuştu ama Hırbo baya tırstı :F:kiki:

Ah Duygu, sen Hilmicemi kast ediyorsun ama o da Turabi gibi arkadan konuşan, sadece daha kibarı.

Taner: Yırttım lan, hep bu Turabinin arkasına sığınayım. :A

Ünlülerde fragmana göre bölünme başlamış.Bence ödül oyununu kaybettiler.

öyle mi yapıyor öyleyse gözümden düştü ulan taner kanaryalardan olduğun halde savunuyordum sana yakıştı mı :D

@Bully kimler elemeye kaldı sms mi oluyor
bu hafta ilk eleme mi oluyor bir de
Aga ada konseyinde Duygu'nun ismi çıktı. Sms oylaması bitti. Sms birincisi yarın açıklanıyor. Sms'te birinci olan Duygu'nun karşısına birini çıkaracak. Yarın ya da öbür gün adaya veda edecek bir kişi.

Hakan diyonuz da o tilki ya gecenki tolga karelin daha zekisi o kadar. O da atıp tutardı hep o boştu)) adam suda bile turabiye elendi rezillik ya)))
Bunu okuyan da sürekli yeniliyor sanacak.Bi Turabi'ye yeniliyor.Oyunlarda genel olarak gayet iyi.

Ünlüler'de karışıyo Anıl'ı gördünmü @beyazsoy adamın ağırlığını koycak galiba :D

2 Merve'mi kavga ediyodu onu anlıyamadım :)

Ünlülerde kavga başladı maalesef. :( Anıl niye sinirlendi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...