Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hilmicem neden böyle oldu @Yiğitt :D

Duygu nun elenme ihtimali var bence.Çünkü Turabi-Hilmicem kazanırsa birbirlerini söyler strateji yapıp Duygu'yu elebilirler :)

@takas aga Türabı hepsinden iyi.Senin hakanida gömdü :A babamla alakası yok ona bakarsan burada başkalarında kendi tuttuğunu savunuyor :A

@beyazsoy kendisi kafes dövüşçüsü :A
ohoooo tamamda her mesajda turabi turabi çocuk gibi biraz yarışmayı genel değerlendir be kardeşim :D sprittizciyi ağzından düşürmüyosun çakal çukalı savunma

aga sen adamdan anlıyorsun :D
hasan çok beyefendi mütevazi ve aynı zamanda çok güçlü her oyunda çok iyi bi adamdır
geçen survivoru sms sonucu kaybetti zaten o zaman nihaf altınkaya yı tutuyordum ama hasan daha iyiydi 2.olmuştu bu defa hakan olmazsa hasan kazansın isterim
Eyvallah aga. :D

Ama bu halk Hakan, Hasan, Doğukan Mançı gibi adamlar varken neden şu Turabi terbiyesizine prim verir yine bu sezon da şampiyon olursa valla olay çıkarırım forumda. :D

Hakan kazanacak inşallah bu sene. :)

@Bully şundan korkuyorum Duygu-Begüm'ü kafa kafaya getirmeye çalışırlar mı ki :D

Aga burada herkes Turabiye saldırıyor bende savunuyprum otomotikmen

Çakalı değil adam gibi adamı savunuyorum.Na,ilari gibi as meşk işlerini kullananı değil :D @takas

Dokunulmazlık aldı ya Hasan, bu da sitem etti biraz, istere 10 tane yüzük taksın, yüzüklerin efendisi olamaz gibi bi şey söyledi. :D

Duygu dudaklarını şişirtip, kalıcı makyaj yapmış. :D
hasan ı kıskanıyodur kendisinden çok daha güçlü biri sonuçta lafta söyleyemez korkudan anca arkadan konuşur boş işlerin boş adamı :kiki:

he ya bi tuhaf olmuş o kız kaşlarının arasına dikkat edin :D

@Bully şundan korkuyorum Duygu-Begüm'ü kafa kafaya getirmeye çalışırlar mı ki :D
Diyelim ada konseyinden Duygu çıktı. Sms'te de Turabi 1.oldu. Bence Sahra'yı söyler Turabi Begüm'le sorun yaşamadı diye biliyorum. Sorun yaşamadığı birinin ismini söylemez. :D

Seda çok tatlı ya, kesin elenecek 2-3 haftaya, o elenince ben ağlıyıcam ama. :T

Aga burada herkes Turabiye saldırıyor bende savunuyprum otomotikmen

Çakalı değil adam gibi adamı savunuyorum.Na,ilari gibi as meşk işlerini kullananı değil :D @takas
tabi saldırırlar çakal çukalı sevmeyiz biz halk olarak sana da saldırırız bak akıllı ol :D

ulan turabi adam gibi adamsa burdan tüm adamlardan özür diliyorum o adam gibi adamsa bende adam değilim sprittizci adam oldu başımıza :kiki:

bu arada son cümleden bişey anlamadım aga ne diyon :D

Helal olsun Ünlüler'e nası aldılar ama :F

Bu Sahra Hırbonun hareketlerini yapıyor sıra sanada gelicek diyor @sokak sanati :kiki:

en azından gelecek vaadediyor taner kim asıl? kadın diye küçük görme ilerde tanırsın duyguyu aga. :ok:
aga neyin kafasını yaşıyon burda kadın erkek olayına girdin şimdi ne alaka :F
duygu sıradan bi yarışmacıdır taner kim mi bana göre efsanevi bi survivordur belki de en iyisi ; Survivor Aslanlar-Kanaryalar'ın şampiyonudur
hee belki eskisi gibi değildir yaşlanmıştır ama ne olursa olsun duyguyla muyguyla bir tutmaz açılır ilerde

Hakanı kastettim aşkı çok kullanıyordu.Aga striptizi 2/senedir kullanıyorsunuz survivor için değerlendirin striptiz konuyla alakasız. :A Türabı ikiyuzluyse diğerleri ne ki hepsi sinsi ve itici :d @takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,399
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU