Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@RevaN kim arkadan konusuyor be Türabı hep kameraların önünde birileri gibi hesap kitap yapmiyor
Kameralara konuşuyor işte, gidip Hasana söylesin, Hasan Survivor`u izlemiyor, ailesi izliyor.

Geçen sene Sahra hep destekledi Turabiyi ama o arkasından konuştuğu için şimdi kanla yazdı düşman kitabına.

Turella 1. olmaz umarım.

Seda'yı çok severdim ama Duygu'ya karşı yaptığı hareketlerden dolayı sevgim gitgide azalıyor.

Ben boyle bir sey gormedim.. resmen duyguyu yazdilar

Duygu'nun yazılmasına sinir oldum ama kolay kolay elenmez. :D

aga neyin kafasını yaşıyon burda kadın erkek olayına girdin şimdi ne alaka :F
duygu sıradan bi yarışmacıdır taner kim mi bana göre efsanevi bi survivordur belki de en iyisi ; Survivor Aslanlar-Kanaryalar'ın şampiyonudur
hee belki eskisi gibi değildir yaşlanmıştır ama ne olursa olsun duyguyla muyguyla bir tutmaz açılır ilerde
sen neyin kafasındasın asıl. taner erkeklerle yarışacak kızlarla değil. tek bir sayı bile vermez takıma. duygu ordaki kızların hepsiyle başa başa gider tanerden daha fazla katkı yapar.

madem adam gibi adam yüzüne söyler :)))

begüm elenir boşuna avatarına falan koyma
bişey soracam neden begümü destekliyosun begüm bi akraban falan mı yoksa mantığım almıyor da o bakımdan :D
Begüm elenir mi lütfen abartmayalım.Bugün gönüllülerden tek 2/2 yapan oydu.Begüm'ü destekleme sebebim çok iyi bir yarışmacı ve güçlü.2012'de de destekliyordum.Ama sakatlanmıştı.Yani yine destekleyeceğim :)

arkasından konuş aga sende sprittizci gibi :kiki: o da bişey diyemiyor arkasından konuşuyor :)))

duygu yazılamaz mı kim sanki :kiki:
Duygu gitmeyi kesinlikle haketmiyor.

Ayrıca Turabi, Hilmicem ve Seda'ya iyice sinir oldum!

sen neyin kafasındasın asıl. taner erkeklerle yarışacak kızlarla değil. tek bir sayı bile vermez takıma. duygu ordaki kızların hepsiyle başa başa gider tanerden daha fazla katkı yapar.
la olm kadın erkek olayına niye girdin diyorum sana ben niye öyle bi düşüncede olayım
sen eskileri bilmezsin taneri çok küçümseme

Duygu gitmeyi kesinlikle haketmiyor.

Ayrıca Turabi, Hilmicem ve Seda'ya iyice sinir oldum!
niye haketmiyor ne yaptıda haketmiyor :D
bende onları sevmem o konuda haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...