Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özellikle o son kısmı izle bitmeden Duygunun anlarsın ne demek istediğimi çok sert :kiki:

Sen neler yapıyon hiç gözükmüyon gel arada :T:
Önce 4 haftalık Karadayı birikti onu izliyeyim Survivora yetişirim. Yoğunluk var bu aralar.

Nouma elenmesin de kim elenirse elensin. :D

Önce 4 haftalık Karadayı birikti onu izliyeyim Survivora yetişirim. Yoğunluk var bu aralar.

Nouma elenmesin de kim elenirse elensin. :D
Bekliyoruz senide of Karadayı baya birikmiş :D

Nouma'nın şimdilik keyfi iyi elenmez kolay kolay :D

Aga sadece Turabi'yi yenemiyor iyi yarışıyor oyunlarda sadece şanssızlık var biraz üzerinde onu da kıracak inşallah. :D
Almeda ne diyosun ilk gidecek isim belli gibi

Bekliyoruz senide of Karadayı baya birikmiş :D

Nouma'nın şimdilik keyfi iyi elenmez kolay kolay :D

Almeda ne diyosun ilk gidecek isim belli gibi
Almeda hayal kırıklığı aga parkurlarda yavaş kaldığı gibi bugünkü güç oyununu da yapamadı ee sen ne yaparsın peki :D Fulya da zayıf halka ikisi peşpeşe elenirler gibi.

Konsey'i dünm akşam kaçırmıştım. izleyelim bakalım.:X

Bozok iyi edebiyat yapmaya başlamış.:F Duygu suçluydu eskisinde kendisi her şeyi unutmuş suçsuz melek gösteriyor.:F @Yiğitt kanmayın.

Sahra yine show peşinde. İyi hazırlanıyor maşallah.:F

Turabi arkasına yine imzaı çakmış.:F Kağıtın arkasında kini gördünüz mü @Maskeli Fedai @Yiğitt

Seda 'Amin' :F

Son düzenleme:
Arkadaşlarımızı haksız çıkartacak bir yorum yağayım bari.

1.si şöyle bir baktımda Turabi'ye yine 2 yüzlü korkak lafları gelmeye başlamış. Farkındaysanız Oylamada tek Turabi kendini belli etti açıktan. Yine bardağa tek taraflı bakan FF Survivor izleyicileri. Ama ben sizi böyle kabul ettim.:love1:
Hasan'a laf atmışta neymiş. Orası zaten konuşma yeri. Ortalık karışmasın diye ortalıkta söylememiş olması muhtemel.

2.si Fragmanın ateşliliği. Ünlülerden bu atağı bekliyordum çünkü eskiden yakın olan insanlarla birleştirilmiş bir ada var ortada.
Merve Oflaz ve Hakan vs Merve Aydın ve Ahmet gruplaşmanın başını çekmesinden daha doğal bir şey yok. Yakında durmadıklarına göre karşı duracaklardır.
Merve Oflaz Fulya' ile konuşmasındada gel bize katıl der gibi zaten.:kiki:
Ama bir ön sesim daha gerçek çıktı oda ANIL bey. Dedim ben bu adam çok olay çıakrtır diye @Maskeli Fedai . 2. haftadan coşmuş.:kiki:

Ünlüler sonunda karışıyor bee. Ne sevindim.:oley: @Yiğitt

Duygunun elenmesini istemem, umarim sms te ya Duygu yada Hasan 1.olur

Duygu 1. olursa Taner'i söyler Taner gider.
Hilmicem 1. olursa Begüm'ü söyler Begüm gider.
Turabi 1. olursa Sahra veya Begüm'ü söyler.Sahra'yı derse Duygu,Begüm'ü derse Begüm gider.
Hasan 1.olursa Taner'i söyler Taner gider ve işte burda Turabi ona bilenir.
Sahra 1.olursa Özlem'i söyler Özlem gider.

Diğerlerinin 1.lik şansı olduğunu düşünmüyorum.

İnşallah Hasan 1.olur. :) Düşük ihtimal ama o olmazsa Seda 1.olsun. :)

Duygu ya tebriklerimi sunarım helal olsun; turabi , onun yancısı hilmicem , seda ve diğerlerine ayarı verdi. Sonuna kadar destekliyorum Duygu yu.

Duygu birinci olacak ve seda diyecek. Herkes cevabını sert bir şekilde alacak.

Bir insan konuşma yerine niye gider düşüncelerini söylemekiiçin.Turabi orda düşüncesini söylüyor.Hem Hasanlar pek bir muhabbeti de olmadı.Ayrıca konseyde imzasını cakmazfi oraya açıktan belli etti Duyguyu yazdığını

@sokak sanati Sahanın yaptığını gördün mu Turabiyi eleyecekmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...