- Reaksiyon puanı
- 38,294
- Puanı
- 1,061
Duygu çok tehlikeli.Yalnız Duygu ismi çıktıktan sonra fena patladı burayı herkese dar ederim herkes ayağını denk alıcak felan diye Hırboda baya tırstı![]()
Duygu çok tehlikeli.Yalnız Duygu ismi çıktıktan sonra fena patladı burayı herkese dar ederim herkes ayağını denk alıcak felan diye Hırboda baya tırstı![]()
Özellikle o son kısmı izle bitmeden Duygunun anlarsın ne demek istediğimi çok sertDuygu çok tehlikeli.![]()
Merve Oflaz'a laf yok sonuna kadar arkasındayım.Merve Oflaz sacmaliyor bence ya.Hakan da arkadasi diye mecbur yaninda suruklenecek.Ben hic hoslanmadim bu durumdan.Oyun sirasinda senin kilon az oynama istersen dediler tamam dedi.Hic sesini cikarmadi.Adada Hakan'a dert yaniyor.
Fulya ve Almeda'yı kaale almadım onlar erkenden elenir giderler.@Bully Fulya da Merve Oflazlardan![]()
Önce 4 haftalık Karadayı birikti onu izliyeyim Survivora yetişirim. Yoğunluk var bu aralar.Özellikle o son kısmı izle bitmeden Duygunun anlarsın ne demek istediğimi çok sert
Sen neler yapıyon hiç gözükmüyon gel arada![]()
Aga sadece Turabi'yi yenemiyor iyi yarışıyor oyunlarda sadece şanssızlık var biraz üzerinde onu da kıracak inşallah.Yalnız Hakan'ın performansını beğenmiyorum @Bully![]()
Bekliyoruz senide of Karadayı baya birikmişÖnce 4 haftalık Karadayı birikti onu izliyeyim Survivora yetişirim. Yoğunluk var bu aralar.
Nouma elenmesin de kim elenirse elensin.![]()
Almeda ne diyosun ilk gidecek isim belli gibiAga sadece Turabi'yi yenemiyor iyi yarışıyor oyunlarda sadece şanssızlık var biraz üzerinde onu da kıracak inşallah.![]()
Almeda hayal kırıklığı aga parkurlarda yavaş kaldığı gibi bugünkü güç oyununu da yapamadı ee sen ne yaparsın pekiBekliyoruz senide of Karadayı baya birikmiş
Nouma'nın şimdilik keyfi iyi elenmez kolay kolay
Almeda ne diyosun ilk gidecek isim belli gibi
Kendi rakibini kendi belirliyecek diyosun yaniDuygu smste birinci olacak.