Hazem
Favori Üye
ya ben resmi büyüttüm ve baktım o kırmızı şeyi merveme benzetmedimMerve'yi orada göremeyen kördür.Kız kırmızı elbisesi ve saçıyla hemen anlaşılıyor.
Hasan sana by by..
ya ben resmi büyüttüm ve baktım o kırmızı şeyi merveme benzetmedimMerve'yi orada göremeyen kördür.Kız kırmızı elbisesi ve saçıyla hemen anlaşılıyor.
Hasan sana by by..
ya ben resmi büyüttüm ve baktım o kırmızı şeyi merveme benzetmedim
şimdi dikkatli baktım da oturmuş galibaBildiğin Merve o yaa.Kırmızı t shirt , sçların toplu hali.Ben drek anladım.
şimdi dikkatli baktım da oturmuş galiba
Fotograf cekiyir sankiEvet oturmuş taşa bakıyor.Yada etrafta hayvanlar var onlarıda seviyor olabilir.
Fotograf cekiyir sanki
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim buralarda kardesin kuzenin yakin akraban evleniyorsa dugune gidilir. Evde oturulmaz 😉Bizim burda da evde kalan kızlar gidiyor düğünlere.Vallahi şaka yapmıyorum, annem de söylerdi eskiden ablama, evde oturmayla kızım seni kim görüp beğenipte alacak düğüne gidelim derdi. Seninki de o hesap.))
Bende severim düğrbiünleri ama sizin gibi kısmet aramaya çıkmıyorum.Ben daha çok çiftetelli oynamak için gidiyorum.(misket, zeybek falan hepsini oynarım)
Hayırlı olsun o zaman. Düğünde de oynarsın artık. Tabi onu becerebiliyorsan.Bizim buralarda kardesin kuzenin yakin akraban evleniyorsa dugune gidilir. Evde oturulmaz 😉
Kesin olurumda telefon sorun cikarirsa yorum yazarim. Favorim merve. O olmazsa hasanİyi bakalım sana iyi eğlenceler) enazından Survivor finalinde burda ol sen kimi destekliyodun Merve miydi ?
Hasan eleniyor diyorlar.Kesin olurumda telefon sorun cikarirsa yorum yazarim. Favorim merve. O olmazsa hasan
yorumlarını özledik.Kesin olurumda telefon sorun cikarirsa yorum yazarim. Favorim merve. O olmazsa hasan
Tatildeyim ve burayi takip ediyorum ama yorum zor yapiliyor telefonla. 20 dakikami aliyor yoksa neler neler yazardimyorumlarını özledik.
Söylenenler hep yanlis cikti ama kazanan mervemse kimin elendigi önemsiz. Hasan yeterki digerlerine elenmesinHasan eleniyor diyorlar.
android kullanıyorsan mağazadan tapatalk yükle o çok basit ve kullanışlıTatildeyim ve burayi takip ediyorum ama yorum zor yapiliyor telefonla. 20 dakikami aliyor yoksa neler neler yazardim
@sokak sanati arkadasim dokunulmazliklarin sonunda atis olmuyordu normalde dünkü dokunulmazligin sonu mesela olmasi gereken beceri odur dokunulmazlik sonlari da hep öyle olurdu ama bugün atis koymus yani bu ne demek özellikle begüm kazansin diye yapilmis bir oyun bu acik ve net bosuna inkar etme bunu diyorsunki yani begüm survivoru hakediyor sadece atis yaparak o zaman begüm sampiyon olsun ister misin bunu ama seni iste veya isteme bu sene sampiyon begüm olacak turabi olmayacak o zaman görecem seni bakalim böyle konusabilecek misin
Kesin olurumda telefon sorun cikarirsa yorum yazarim. Favorim merve. O olmazsa hasan
İnşallah öyledir ya begüm orda dururken Hasan elenirse çok fena söverim bu ne rezilliktirBu neyin kafası? Daha Cuma günü, son ödül oyunu demediler mi? Artık ödül olmayacak, o New York resmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?