Buna göre de Begüm, Kıbrıs'a gitmiş demek.Hadi be 🙁
Buna göre de Begüm, Kıbrıs'a gitmiş demek.Hadi be 🙁
Aslında biraz düşündüm de geçen sene Turabi ve Yiğit almıştı bu ödülü yanlış hatırlamıyosam ve o zaman oylama devam ediyodu ikisi arasında sonra Kıbrısta Yiğit elendi yine 5 kişiydiler ozaman bakalım beklicez artıkBuna göre de Begüm, Kıbrıs'a gitmiş demek.![]()
Ama eleme yarın olacak, sorun orada.Aslında biraz düşündüm de geçen sene Turabi ve Yiğit almıştı bu ödülü yanlış hatırlamıyosam ve o zaman oylama devam ediyodu ikisi arasında sonra Kıbrısta Yiğit elendi yine 5 kişiydiler ozaman bakalım beklicez artık
Doğru ya demek ki oyunu Begüm kazanmış ama yinede %100 diyemeyizAma eleme yarın olacak, sorun orada.![]()
Aynen bazılarıda bunun montaj olduğunu, bazıları New York ödülünden olduğunu Hasan'ın ise önde yürüdüğünü söylüyor.Doğru ya demek ki oyunu Begüm kazanmış ama yinede %100 diyemeyiz
Evet ikincisi olabilir benceAynen bazılarıda bunun montaj olduğunu, bazıları New York ödülünden olduğunu Hasan'ın ise önde yürüdüğünü söylüyor.![]()
Hasan giderse büyük şok olur tabi.Evet ikincisi olabilir bence
Mervem elenmesin de ne olursa olsun, Hasanı beğeniyodum ama akşam dedi ki eğer Merveyi elersem sms te çok sevinirim hani arkadaştınız be abi ne oldu?Hasan giderse büyük şok olur tabi.
Oraya 500.000 Bin Tl kazanmaya gittiler ama.Mervem elenmesin de ne olursa olsun, Hasanı beğeniyodum ama akşam dedi ki eğer Merveyi elersem sms te çok sevinirim hani arkadaştınız be abi ne oldu?
Doğru ama elersem sevinirim demesi bana yanlış geldiOraya 500.000 Bin Tl kazanmaya gittiler ama.
Mecbur birilerini eleyip ilerleyecekler.
Tabi sevinir çünkü karşı tarafın birinci ismini elemek demek birinciliğe %60 yaklaşmak demek.Doğru ama elersem sevinirim demesi bana yanlış geldi
hasancilarin başı sağolsun . hasan olsaydı begumu boş bırakmazdı
Yemek yapamadigimida nerden cikardin ? Avrupa mutfaginda dökturuyorum. Arkamdan konusulanlari aninda duyuyorumda giris yapamiyorum yorum yazmak icin. Yoksa tum yorumlara aninda mudahele gelirSenin Merve elendi @sürgünüm
@dosimosi lafını yaptıkça gelir o yemek yapmayı öğret ona sen)
Herneyse @sokak sanati)) final işte
Hşg türk mutfağında nasılsın ?Yemek yapamadigimida nerden cikardin ? Avrupa mutfaginda dökturuyorum. Arkamdan konusulanlari aninda duyuyorumda giris yapamiyorum yorum yazmak icin. Yoksa tum yorumlara aninda mudahele gelir![]()
Fena degilHşg türk mutfağında nasılsın ?
Arkadan kötü konuşmuyoruz sadece dedikodu yapıyoruz yoksa senin geleceğin yok bol bol dedikonu yapcaz bundan sonra @sürgünüm le)
İyi bakalım sana iyi eğlencelerFena degilyapin bakalim dedikodu. Tatilde olmasaydim cok sey yazardimda imkan yok. Finalden sonra girmem burays. Yogun bir tempo olacak. Dugunlerden vaktim olmayacak
@sürgünüm kimmis o bana beceriksiz diyen ? Kendi beceriksizligiymis![]()
Hasan Hilmicem yarisinda Hilmi'nin kural hatasina kahroldu.bengil onlar tabi destekleyecek )) hasanı da destekledi Begüm