Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet abi malesef :)) Şimdi yarın bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak Begüm , Merve ve Hasan arasında kim kazanırsa o da Kıbrıs'ı garantiliyor kalan 2 kişi akşam ada konseyinde Sms çıkıyor sms düşük olan veda ediyor.​
Çok saol kardeşim :)

Onu biliyorum ben Kıbrıs'a gidek 4 kişinin hepsi birdenmi sms çıkcak kıbrıs'da onu diyorum.
yok 4 kişi oyun oynayacak kazanan bir kişi direk kibrisa kalan 3 kişi smsye çıkacak oradan gelecek bir kişi ile kibrista ikili tekrar sms ile birinci belli olacak

Merve'den ibretlik görüntüler. :F Hayır ne yüzle yalnız kaldım diyor. Başarısız olursan tabi yalnız kalırsın.
Birde Hasan'a bile onca laf ettin. Begüm ü kıskanmaktan kudurdun. Turabi ve Hilmicem'in arkasından demediğin kalmadı. Eee taş ay sen onlar sana gül atsin. Yok öyle dava.. iyi oldu sana.:)

FB_IMG_1435438698087.jpg

ya bu hasan adamı deli eder arkadaş bu kadar hata yapılmaz be kardeşim sürekli beleş puanları rakiplere veriyosun yazık günah emeğine
alacağı oyunu resmen aldı eliyle verdi tam 4 tane sayıyı rakiplerine hediye etti
acunda cılkını çıkardı illa tam mı girmesi lazım adam sokmuş bitirmiş işte yazık günah

ya bu hasan adamı deli eder arkadaş bu kadar hata yapılmaz be kardeşim sürekli beleş puanları rakiplere veriyosun yazık günah emeğine
alacağı oyunu resmen aldı eliyle verdi tam 4 tane sayıyı rakiplerine hediye etti
acunda cılkını çıkardı illa tam mı girmesi lazım adam sokmuş bitirmiş işte yazık günah
Aynen aga ya çok hata yapıyor hakkı olan oyunları rakibe verdi, ama sonuna kadar Hasan Yalnızoğlu. :D

Fragmana bakarsak cift atisli bir parkur var.Merve kesin kazanamaz.Yanina kim gelicek gorecegiz. :)

Yarin begüm elenmeyecek ve elenen isim bizi biraz sasirtacak bence :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking