Hilmicem kazandı tam hilmilik oyun hazırlamış Acun abiBugün ki oyunu kim Kazandı @ABAY_06 @Maskeli Fedai
Hilmicem kazandı tam hilmilik oyun hazırlamış Acun abiBugün ki oyunu kim Kazandı @ABAY_06 @Maskeli Fedai
Evet abi malesefHilmicem direk Kıbrıs'a mı gidecek@ABAY_06
Hasan kesin gider.Evet abi malesef) Şimdi yarın bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak Begüm , Merve ve Hasan arasında kim kazanırsa o da Kıbrıs'ı garantiliyor kalan 2 kişi akşam ada konseyinde Sms çıkıyor sms düşük olan veda ediyor.
Valla Merve'yle çıkmasın ne olcağı belli olmaz.Hasan kesin gider.![]()
Begüm elenecek bence.Valla Merve'yle çıkmasın ne olcağı belli olmaz.![]()
Evet olabilir. Oyun nası bakalım ne olcak.Begüm elenecek bence.![]()
yarın bir kişi daha dokunulmaz olacak sonra kalan iki kişi yarın smsye çıkacakBu Kıbrıs gidecek 4 kişi oyun olmadan nası eşleşcekler Sms'de kuramı çekcekler yoksa 4'ü birden Sms çıkacaklar ? @beyazsoy
Hşg Turabiciler hep ne yaparsın.![]()
Onu biliyorum ben Kıbrıs'a gidek 4 kişinin hepsi birdenmi sms çıkcak kıbrıs'da onu diyorum.yarın bir kişi daha dokunulmaz olacak sonra kalan iki kişi yarın smsye çıkacak
yok 4 kişi oyun oynayacak kazanan bir kişi direk kibrisa kalan 3 kişi smsye çıkacak oradan gelecek bir kişi ile kibrista ikili tekrar sms ile birinci belli olacakOnu biliyorum ben Kıbrıs'a gidek 4 kişinin hepsi birdenmi sms çıkcak kıbrıs'da onu diyorum.
Yarısından sonra izlemeye başladım aga Hilmicem iyiydi o ara hepsini izlemedim.@EFE UYSAL hilmicem iyiydi ve kazandi zaten izlemedin mi sen![]()
Aynen aga ya çok hata yapıyor hakkı olan oyunları rakibe verdi, ama sonuna kadar Hasan Yalnızoğlu.ya bu hasan adamı deli eder arkadaş bu kadar hata yapılmaz be kardeşim sürekli beleş puanları rakiplere veriyosun yazık günah emeğine
alacağı oyunu resmen aldı eliyle verdi tam 4 tane sayıyı rakiplerine hediye etti
acunda cılkını çıkardı illa tam mı girmesi lazım adam sokmuş bitirmiş işte yazık günah
abi hasan süperdi oyunda tam 4 tane kazandığı oyunu kural hatası ile rakiplerine verdi yoksa kesinlikle hasan kazanıyorduBugün ki oyunu kim Kazandı @ABAY_06 @Maskeli Fedai