Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen aga ya çok hata yapıyor hakkı olan oyunları rakibe verdi, ama sonuna kadar Hasan Yalnızoğlu. :D
aga cidden bu kadar basit puan verilemez izlerken acayip sinir oldum adam kazanıyorda kaybediyor neyse her işte bi hayır vardır
illa ki şampiyon Camoka Hasan olacak

Yarin begüm elenmeyecek ve elenen isim bizi biraz sasirtacak bence :D
aga bence begüm kesin elenir
yarınki oyun ne olursa olsun Hasan kazanır merve begüm sms e kalır begüm gider
sonra finale Hasan ile turabi/hilmicem den biri gelir hasan alır

aga cidden bu kadar basit puan verilemez izlerken acayip sinir oldum adam kazanıyorda kaybediyor neyse her işte bi hayır vardır
illa ki şampiyon Camoka Hasan olacak

aga bence begüm kesin elenir
yarınki oyun ne olursa olsun Hasan kazanır merve begüm sms e kalır begüm gider
sonra finale Hasan ile turabi/hilmicem den biri gelir hasan alır
Aynen aga bende sinir oldumadık bu hataları yapmaması lazım şampiyon olacak ama o ayrı. :D

@takas bilmiyorum aga acunun begumu elemye niyeti yok oyunu begume kazandirir r hasan ve merve smse cikar gibi geliyor bana :D

@takas bilmiyorum aga acunun begumu elemye niyeti yok oyunu begume kazandirir r hasan ve merve smse cikar gibi geliyor bana :D
hasanı sakar imajıyla gösterip sms ini düşürmeye çalışıyolar gibime geliyor zaten hep söylüyorum hasan elendiği an yine hakkı olan 1.liği alamadığı an bir daha tv8 açmam bırak survivor izlemeyi acunun kanalını bile izlemem

Hasan: Oyunda önde gelmeme rağmen yaptığım hatalardan dolayı ikinci oldum. bu sene sembol oyununda da ikinci oldum. dokunulmazlıkta da ikinci.
Acun: Geçen sene kaçıncı oldun?
Hasan: İkinci
Acun: Best model da kaçıncı oldun?
Hasan: İkinci.

2.liklerin adamı kazan bu sefer be camoka :D

Bu arada Hasancilar fark etti mi bilmiyorum ama Begum oyunda Hasan'i degil Hilmicem'i destekliyordu. :F:F

Hasan: Oyunda önde gelmeme rağmen yaptığım hatalardan dolayı ikinci oldum. bu sene sembol oyununda da ikinci oldum. dokunulmazlıkta da ikinci.
Acun: Geçen sene kaçıncı oldun?
Hasan: İkinci
Acun: Best model da kaçıncı oldun?
Hasan: İkinci.

2.liklerin adamı kazan bu sefer be camoka :D
İkınciliklerin adamı 2. dokunulmazlik oyununu alip finale cikacak :D

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking