Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna göre de Begüm, Kıbrıs'a gitmiş demek. :X
Aslında biraz düşündüm de geçen sene Turabi ve Yiğit almıştı bu ödülü yanlış hatırlamıyosam ve o zaman oylama devam ediyodu ikisi arasında sonra Kıbrısta Yiğit elendi yine 5 kişiydiler ozaman bakalım beklicez artık

Aslında biraz düşündüm de geçen sene Turabi ve Yiğit almıştı bu ödülü yanlış hatırlamıyosam ve o zaman oylama devam ediyodu ikisi arasında sonra Kıbrısta Yiğit elendi yine 5 kişiydiler ozaman bakalım beklicez artık
Ama eleme yarın olacak, sorun orada. :D

Yemek yapamadigimida nerden cikardin ? Avrupa mutfaginda dökturuyorum. Arkamdan konusulanlari aninda duyuyorumda giris yapamiyorum yorum yazmak icin. Yoksa tum yorumlara aninda mudahele gelir :)
Hşg türk mutfağında nasılsın ?

Arkadan kötü konuşmuyoruz sadece dedikodu yapıyoruz yoksa senin geleceğin yok bol bol dedikonu yapcaz bundan sonra @sürgünüm le :))

Hşg türk mutfağında nasılsın ?

Arkadan kötü konuşmuyoruz sadece dedikodu yapıyoruz yoksa senin geleceğin yok bol bol dedikonu yapcaz bundan sonra @sürgünüm le :))
Fena degil :) yapin bakalim dedikodu. Tatilde olmasaydim cok sey yazardimda imkan yok. Finalden sonra girmem burays. Yogun bir tempo olacak. Dugunlerden vaktim olmayacak :D
@sürgünüm kimmis o bana beceriksiz diyen ? Kendi beceriksizligiymis :)

Fena degil :) yapin bakalim dedikodu. Tatilde olmasaydim cok sey yazardimda imkan yok. Finalden sonra girmem burays. Yogun bir tempo olacak. Dugunlerden vaktim olmayacak :D
@sürgünüm kimmis o bana beceriksiz diyen ? Kendi beceriksizligiymis :)
İyi bakalım sana iyi eğlenceler :)) enazından Survivor finalinde burda ol sen kimi destekliyodun Merve miydi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...