Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan gitti. Artık şampiyon merve ve turabi arasında gidip gelecek. Acunun çalışmalarına bakılırsa bu sene merveyi şampiyon yapacak. Çünkü turabiyi acun resmen bitirdi.

Merve dışında kim şampiyon olursa olsun benden destek görecektir.

Bizim burda da evde kalan kızlar gidiyor düğünlere. :) Vallahi şaka yapmıyorum, annem de söylerdi eskiden ablama, evde oturmayla kızım seni kim görüp beğenipte alacak düğüne gidelim derdi. Seninki de o hesap. :)))

Bende severim düğrbiünleri ama sizin gibi kısmet aramaya çıkmıyorum. :) Ben daha çok çiftetelli oynamak için gidiyorum. :) (misket, zeybek falan hepsini oynarım)
Bizim buralarda kardesin kuzenin yakin akraban evleniyorsa dugune gidilir. Evde oturulmaz 😉

@sokak sanati arkadasim dokunulmazliklarin sonunda atis olmuyordu normalde dünkü dokunulmazligin sonu mesela olmasi gereken beceri odur dokunulmazlik sonlari da hep öyle olurdu ama bugün atis koymus yani bu ne demek özellikle begüm kazansin diye yapilmis bir oyun bu acik ve net bosuna inkar etme bunu diyorsunki yani begüm survivoru hakediyor sadece atis yaparak o zaman begüm sampiyon olsun ister misin bunu ama seni iste veya isteme bu sene sampiyon begüm olacak turabi olmayacak o zaman görecem seni bakalim böyle konusabilecek misin :F

@sokak sanati arkadasim dokunulmazliklarin sonunda atis olmuyordu normalde dünkü dokunulmazligin sonu mesela olmasi gereken beceri odur dokunulmazlik sonlari da hep öyle olurdu ama bugün atis koymus yani bu ne demek özellikle begüm kazansin diye yapilmis bir oyun bu acik ve net bosuna inkar etme bunu diyorsunki yani begüm survivoru hakediyor sadece atis yaparak o zaman begüm sampiyon olsun ister misin bunu ama seni iste veya isteme bu sene sampiyon begüm olacak turabi olmayacak o zaman görecem seni bakalim böyle konusabilecek misin :F

Dünkü oyunda neredeyse finali oynuyordu güzel bir beceri oyunuydu,
Ondan önceki oyunda muhteşem bir zeka oyununda yine finalde yarıştı.
Daha önce dengede çok başarılıydı en çok oyun kazanan yarışmacı oldu. Hakan'ı eledikleri dengeyi diyorum.
Kız zeki, kız becerikli, kız dengeli. Kız atışları iyi yapıyor. Sadece oyunlarda atletizm yarışmacısı ile karşılaştığı için biraz geride kalıyor o kadar. bence Begüm'ün hakkını çok yeme.
Eğer parkurun sonuna zeka oyunu koysalar yine kazanabilirdi ki oyunda sadece atış yok. Farkında isen deliklere sokma olayı var. Beceride önemli oyunda.:D

Bu neyin kafası? Daha Cuma günü, son ödül oyunu demediler mi? Artık ödül olmayacak, o New York resmi.

@RevaN bilmiyorsan söyleyeyim orası İtalya.Ve Dominik'ten Türkiye'ye dönerken direkt dönemiyorlar.Başka ülkelere de uğruyorlar.

Bu neyin kafası? Daha Cuma günü, son ödül oyunu demediler mi? Artık ödül olmayacak, o New York resmi.
İnşallah öyledir ya begüm orda dururken Hasan elenirse çok fena söverim bu ne rezilliktir
ki hadi oyunu kaybetti diyelim tüm konseylerde 1.olan adam nasıl eleniyor karşısındak im olursa olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...