Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevinçli haberler geliyor. :Z Çok mutlu oldum. Finale hep sevdiğim isimler kalacak.:Z

İtiraf etmesi güç ama Merve'den nefret etmiyorum. Ama bazı Mervecilerden fena tiksiniyorum.:D @olizvel
Ben hırslı insanları severim o nedenle nefret etmem falan zor bir olay.:D

@EFE UYSAL bu dediğin Hasancilarin uydurmasi.:F Besbelli elenmiş işte. :A

İtiraf etmesi güç ama Merve'den nefret etmiyorum. Ama bazı Mervecilerden fena tiksiniyorum.:D @olizvel
Ben hırslı insanları severim o nedenle nefret etmem falan zor bir olay.:D

@EFE UYSAL bu dediğin Hasancilarin uydurmasi.:F Besbelli elenmiş işte. :A
Görürüz uydurma bence kesinlikle elenmicek Hasanım. :A :A

tamamda fotoda hasanla birlikte mervede yok bence hasan tek basına ileride yürüyor çünkü bu üçlü arasında hasan hep tek takılan taraf oluyor belliki oyunu bengü kazanmış ve sms e çıkmış merveyle hasan sms tede hasan merveyi yenmiş zaten mervenin hasanı sms te yenme ihtimali yok hatta kimsenin yok sms te en güçlü arkası olan hasan orada 🙂🙂🙂

tamamda fotoda hasanla birlikte mervede yok bence hasan tek basına ileride yürüyor çünkü bu üçlü arasında hasan hep tek takılan taraf oluyor belliki oyunu bengü kazanmış ve sms e çıkmış merveyle hasan sms tede hasan merveyi yenmiş zaten mervenin hasanı sms te yenme ihtimali yok hatta kimsenin yok sms te en güçlü arkası olan hasan orada 🙂🙂🙂
Hasan elenmez her zaman böyle uydurma haberler yapıyorlar. :D

belliki merveyle hasan sms e çıkmıs cnm ikiside fotod olmadına göre ikisinden birisi elenicek acunda heyecan haratmak için fotoyu sızdırmıs bence hasanmı mervemi elenecek diye ama sms te bence hasan merveyi geçer bu fotoda mervenin elendiği çok belli bence zaten suratsızın tekiydi çok iyi olur :A:A:A

Hasan elenmiş bidaha nah izlerim o kanalı herseyiniz bir yalan be

Merve'yi orada göremeyen kördür. :F Kız kırmızı elbisesi ve saçıyla hemen anlaşılıyor.:D
Hasan sana by by..

Begüm finalde hasan eleniyor tiyatronuz Batsın

Saka gibi ya adam özellikle begume göre oyun koyuyor ve begume kazandiriyor ya böyle bir sacmalik olamaz neden elemiyor bu kizi anlamiyorum :D

Fena degil :) yapin bakalim dedikodu. Tatilde olmasaydim cok sey yazardimda imkan yok. Finalden sonra girmem burays. Yogun bir tempo olacak. Dugunlerden vaktim olmayacak :D
@sürgünüm kimmis o bana beceriksiz diyen ? Kendi beceriksizligiymis :)
Bizim burda da evde kalan kızlar gidiyor düğünlere. :) Vallahi şaka yapmıyorum, annem de söylerdi eskiden ablama, evde oturmayla kızım seni kim görüp beğenipte alacak düğüne gidelim derdi. Seninki de o hesap. :)))

Bende severim düğünleri ama sizin gibi kısmet aramaya çıkmıyorum. :) Ben daha çok çiftetelli oynamak için gidiyorum. :) (misket, zeybek falan hepsini oynarım)

@eskici artık şu teorinden vazgeç.:F
Sırf parkur koyupta Merve'ye yönelik bir parkur hazırlasa çok mu adil olur. Kızın becerisi var, yeteneği var onlarda Survivor olmakta etkili şeyler.:) Sadece koşmakla Survivor olunmaz.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking